Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Naga Trader darmowa akcja + 10€ Refback - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129)
+--- Wątek: Naga Trader darmowa akcja + 10€ Refback (/Temat-Naga-Trader-darmowa-akcja-10%E2%82%AC-Refback-178206)

Naga Trader darmowa akcja + 10€ Refback - Krisy - 28-04-2025 22:52

Naga Trader ( dawniej Naga Pay)

platforma handlująca akcjami , dawniej portfel naga Pay. Jeśli nie miałeś ani jednego ani drugiego to ZAPRASZAM!!

REF link z bonusem: pw lub telegram @Krizys91

1:  Rejestrujemy się z linku i robimy weryfikacje ( KYC)

2:  Wpłacamy 50 euro , do wyboru przelew Sepa oraz karta (najlepiej kartą bo idzię instant )
3: . Do 72h powinnismy otrzymać akcje która według regulaminu miała być do sprzedaży po 30 dniach , ale puki co można ją sprzedać i odrazu wypłacić .

Akcje  wahają się w granichach 25 do 100 dolarów 

Depozyt można odrazu WYPŁACIĆ nie trzeba go trzymać, minimum wypłaty 45euro. Wypłacamy za pomoća metody wpłaty, wpłata i wypłata kartą instant, wpłata przelewem instant ale wypłata około 48h

po tym jak otrzymam akcję wysyłam wam 10euro. Blik lub przelew

Liczba miejsc ograniczona!!

RE: Naga Trader darmowa akcja + 10€ Refback - kubajestem - 29-04-2025 09:16

Ile czeka się na akcje? Ja spełniłem warunki ponad tydzień temu i cały czas nic nie dostałem

RE: Naga Trader darmowa akcja + 10€ Refback - Krisy - 29-04-2025 10:35

oni chyba dodają akcję ręcznie, najelpiej stwórz zgłoszenię w aplikacji tak jak ja zrobiłem i tego samego dnia wpadło