![]() |
Worldcoin - 130 Zł Za Rejestrację + 150 Zł Ode Mnie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Worldcoin - 130 Zł Za Rejestrację + 150 Zł Ode Mnie (/Temat-Worldcoin-130-Zl-Za-Rejestracje-150-Zl-Ode-Mnie-178170) |
Worldcoin - 130 Zł Za Rejestrację + 150 Zł Ode Mnie - Dexter Morgan - 17-04-2025 01:28 ![]() - 280 zł za rejestrację i weryfikację w World App – tylko dla zdecydowanych! - Około 120–130 zł w tokenach Worldcoin (WLD) – połowa od razu po weryfikacji, reszta po miesiącu. - 150 zł ode mnie przez BLIK, Revolut lub przelew ekspresowy – po użyciu mojego kodu polecającego. - Całość do zgarnięcia w 24h od weryfikacji + dodatkowe granty od aplikacji. - Szybka weryfikacja przy Orbie (3 minuty) dostępna w: Kraków, Katowice, Przemyśl, Warszawa, Lublin, Kielce, Łódź, Poznań, Białystok, Wrocław, Sosnowiec, Radom, Gdańsk, Rzeszów, Toruń, Bielsko-Biała, Częstochowa, Bydgoszcz. - Wypłata w 24h od pomyślnej weryfikacji. Jak odebrać bonus? - Pobierz aplikację World App na Androida lub iOS. - Załóż konto, podaj numer telefonu i ustaw nazwę użytkownika. - W ustawieniach wpisz kod polecający (podam Ci go w wiadomości prywatnej) – liczba miejsc ograniczona! - Zarezerwuj wizytę przy Orbie w najbliższej lokalizacji. - Przejdź weryfikację biometryczną (skan tęczówki) – trwa kilka minut. - Odbierz tokeny WLD (ok. $31.10) – połowa dostępna po 24h, reszta po miesiącu. - Wymień tokeny na złotówki i wypłać na konto bankowe lub portfel krypto. - Po weryfikacji zgłoś się po bonus 150 zł ode mnie (BLIK, Revolut, przelew). Czym jest World App i Orb? - World App to nowoczesny portfel kryptowalutowy, który łączy cyfrową tożsamość (World ID) z zarządzaniem aktywami na blockchainie. Pozwala potwierdzić swoją unikalność jako człowiek i korzystać z kryptowalut oraz bonusów. - Orb to urządzenie biometryczne, które skanuje tęczówkę, generując unikalny kod (IrisCode), bez przechowywania danych osobowych. Służy wyłącznie do potwierdzenia, że jesteś jedyną osobą w systemie – nie zbiera ani nie udostępnia Twoich danych osobowych. Dlaczego warto? - Realna gotówka i kryptowaluty bez inwestycji własnych środków. - Szybka procedura – całość do zrobienia w jeden dzień. - Bezpieczna technologia – dane biometryczne nie są powiązane z Twoją tożsamością. Kontakt po kod polecający i szczegóły: - Kontakt na telegramie pod linkiem: t.me/ProtegoProtegoProtego - Bonus musi być wpisany przed weryfikacją przy Orbie! Nie zwlekaj – liczba miejsc ograniczona! |