![]() |
World App 100 zł bonus ode mnie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: World App 100 zł bonus ode mnie. (/Temat-World-App-100-zl-bonus-ode-mnie-178164) |
World App 100 zł bonus ode mnie. - Bonusobranie - 14-04-2025 18:29 100 PLN za założenie i zweryfikowanie WorldCoin - oferta tylko dla zdecydowanych. Około 120 PLN w Worldcoinie (43,08 WLD) – 50% od razu, reszta co miesiąc przez rok. 100 PLN ode mnie poprzez Blik/Revolut Kupony rabatowe, darmowa koparka i apka Loyality. Łącznie około 150 PLN w ciągu 24h + dodatkowe granty od aplikacji. Weryfikacja stacjonarna (3 minuty) w miastach: Częstochowa, Zielona Góra, Gorzów Wielkopolski, Szczecin, Bydgoszcz, Kraków, Katowice, Przemyśl, Warszawa, Łódź, Kielce, Rzeszów, Lublin, Poznań, Białystok, Wrocław, Sosnowiec, Radom, Gdańsk, Toruń. Wypłata w ciągu 24 godzin od pomyślnej weryfikacji. Proszę o zapoznanie się ze szczegółami oferty: 1. Oczekuję: Pobranie aplikacji WorldCoin z dedykowanego linku, wykonanie KYC, wpisanie kodu polecenia w ustawieniach a następnie przejście weryfikacji na żywo przy Orbie. (Wizytę przy Orbie trzeba umówić z wyprzedzeniem). Weryfikacja polega na zeskanowaniu tęczówki oka i trwa przeważnie 3-4 minuty. Ponieważ oferta dedykowana dla zdecydowanych, proszę o kontakt w celu uzyskania reflinku. 2. W zamian oferuję: Około 120 PLN w Worldcoinie (43,08 WLD) – 50% od razu, reszta co miesiąc przez rok. 100 PLN ode mnie poprzez Blik/Revolut 3. Czas oddania refbacku: W ciągu 24h od momentu weryfikacji przy orbie. 4. Kontakt: Wiadomość prywatna na forum, Telegram: @bonusobranie 5. Forma wypłaty refbacku: Przelew blik, revolut, krypto. 6. Data zakończenia promocji z której korzystasz: 30.04.2025 Zapraszam zdecydowanych. |