Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Billin - tiktoko podobna aplikacja, która płaci! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446)
+---- Wątek: Billin - tiktoko podobna aplikacja, która płaci! (/Temat-Billin-tiktoko-podobna-aplikacja-ktora-placi-178157)

Billin - tiktoko podobna aplikacja, która płaci! - kasztano - 11-04-2025 12:17

Billin to nowa polska aplikacja społecznościowa, która łączy funkcje znane z TikToka i Instagrama, ale z unikalnym podejściem do monetyzacji treści.​ Zarabianie na wyświetleniach: W przeciwieństwie do TikToka, Billin umożliwia użytkownikom zarabianie pieniędzy już od 250 wyświetleń ich filmów.

Bariera do zarabiania jest więc postawiona bardzo nisko. Można wstawiać dosłownie co się chce, głupie filmy z tiktoka bądź realne recenzje dosłownie wszystkiego co wpadnie nam w ręce. Zarobki są wrzucane do portfela 10 dnia miesiąca. Wypłata od 100zł.

Aplikacja do pobrania w sklepie play oraz appstore.
Mój kod polecający - Kasztano
Doda wam do portfela na start 10zł więc do wypłaty brakuje już "tylko" 9 dyszek Wink a ja jako polecający otrzymam 10% z waszych monetyzacji oraz będę odwiedzał wasze profile by robić na nich ruch wyświetleniami, polubieniami oraz komentarzami. Wink

Poniżej informacja o monetyzacji prosto z ich strony oraz moje screeny z zarobkami Smile
[Obrazek: obraz.png]

[Obrazek: Bez-nazwy.jpg]

[Obrazek: Bez-nazwy.jpg]

RE: Billin - tiktoko podobna aplikacja, która płaci! - HOLANDIIA - 11-04-2025 20:31

Dobrze ci idzie jak coś to mój login holandiia zapraszam do obeserowania i pomagania sobie w komentowaniu postów Wink

RE: Billin - tiktoko podobna aplikacja, która płaci! - kasztano - 11-04-2025 21:22

Do Ciebie nie mam jeszcze podjazdu haha, ale mam Cie w obserwowanych, musiałeś mi mignąć na głównej Wink