![]() |
Billin - tiktoko podobna aplikacja, która płaci! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: Billin - tiktoko podobna aplikacja, która płaci! (/Temat-Billin-tiktoko-podobna-aplikacja-ktora-placi-178157) |
Billin - tiktoko podobna aplikacja, która płaci! - kasztano - 11-04-2025 12:17 Billin to nowa polska aplikacja społecznościowa, która łączy funkcje znane z TikToka i Instagrama, ale z unikalnym podejściem do monetyzacji treści. Zarabianie na wyświetleniach: W przeciwieństwie do TikToka, Billin umożliwia użytkownikom zarabianie pieniędzy już od 250 wyświetleń ich filmów. Bariera do zarabiania jest więc postawiona bardzo nisko. Można wstawiać dosłownie co się chce, głupie filmy z tiktoka bądź realne recenzje dosłownie wszystkiego co wpadnie nam w ręce. Zarobki są wrzucane do portfela 10 dnia miesiąca. Wypłata od 100zł. Aplikacja do pobrania w sklepie play oraz appstore. Mój kod polecający - Kasztano Doda wam do portfela na start 10zł więc do wypłaty brakuje już "tylko" 9 dyszek ![]() ![]() Poniżej informacja o monetyzacji prosto z ich strony oraz moje screeny z zarobkami ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Billin - tiktoko podobna aplikacja, która płaci! - HOLANDIIA - 11-04-2025 20:31 Dobrze ci idzie jak coś to mój login holandiia zapraszam do obeserowania i pomagania sobie w komentowaniu postów ![]() RE: Billin - tiktoko podobna aplikacja, która płaci! - kasztano - 11-04-2025 21:22 Do Ciebie nie mam jeszcze podjazdu haha, ale mam Cie w obserwowanych, musiałeś mi mignąć na głównej ![]() |