Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
pyszne.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: pyszne.pl (/Temat-pyszne-pl-178131)

pyszne.pl - Shimeon - 06-04-2025 11:40

Ktoś z was korzysta i zamawia żarcie z aplikacji lub ich strony internetowej? Polecacie? Dostawca nie spóźnia się z dowozem? Tongue

RE: pyszne.pl - milo - 06-04-2025 12:13

To nie zależy od pyszne, a od dostawcy, pory dnia, dnia tygodnia itd.

RE: pyszne.pl - Shimeon - 06-04-2025 14:04

Jeszcze od dnia miesiąca zapomniałeś dodać. Jerk

Ale co masz na myśli mówiąc od dostawcy? Rozumiem jak jest sporo zamówień, są pewne odchylenia czasowe i dowóz na miejsce może być lekko opóźniony.

Czytałem opinie na necie i są one różne. Te negatywne dotyczą przeważnie dostawców, którzy nie byli w stanie dojechać do klienta, a potem celowo anulowali zamówienie.

To są jedni i ci sami dostawcy, którzy normalnie dowożą jedzenie na dowóz i pracują w lokalu gastronomicznym? Dopytuję, bo jeszcze nie zdarzyło mi się zamawiać jedzenia przez tego typu strony. Zawsze robiłem to przez telefon i płaciłem przy odbiorze, stąd moja niepewność.

U mnie w mieście tylko dwie restauracje działają w ten sposób. Jedna z nich dobrze prosperuje.