Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Program do odzyskiwania danych - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116)
+---- Dział: Informatyka (/Forum-Informatyka-121)
+---- Wątek: Program do odzyskiwania danych (/Temat-Program-do-odzyskiwania-danych-178111)

Program do odzyskiwania danych - Shimeon - 29-03-2025 15:49

Szukam oprogramowania (recovery tool) do odzyskiwania danych z dysku twardego, zewnętrznego. Fajnie jakby było częściowo darmowe tj. możliwość jednorazowego wyciągnięcia do 1 GB lub więcej albo chociaż jakieś po przecenie, bo na nic ciekawego nie natrafiłem. Wink

RE: Program do odzyskiwania danych - artur83 - 29-03-2025 17:51

Ja parę, kilka lat temu używałem do tego Ontrack EasyRecovery
https://www.programosy.pl/program,easyrecovery.html
Odzyskałem wszystko co chciałem tym programem, co prawda nie wszystko było ponazywane(pamiętam że miałem cały folder mp3 ponazywanych tylko 1,2,3... była z tym zabawa potemBig Grin) ale dało się bez problemu ogarnąć i odzyskać. Najważniejsze z tego co pamiętam po przeanalizowaniu dysku pokazywało mi tak jak było wyglądał wcześniej, znaczy się mogłem wybrać co chce odzyskać z którego folderu itp.

Jak chcesz kupić taki program to szukaj kluczy na stronach typu G2A tam dostaniesz już od ok.40zł.

RE: Program do odzyskiwania danych - Shimeon - 29-03-2025 18:52

Nie rozumiem czemu wcześniej na tę stronę nie zajrzałem, a znam ją przecież od dawien dawna.

Np. taka dożywotnia wersja EaseUs kosztuje tam zaledwie ponad 40 zł, gdzie na oficjalnej stronie musiałbym zapłacić 7 razy tyle i to za licencję miesięczną. Śmiech na sali. Jerk