![]() |
Polska aplikacja, na której możesz zarabiać, wspierając przy tym polską gospodarkę. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Polska aplikacja, na której możesz zarabiać, wspierając przy tym polską gospodarkę. (/Temat-Polska-aplikacja-na-ktorej-mozesz-zarabiac-wspierajac-przy-tym-polska-gospodarke-177992) |
Polska aplikacja, na której możesz zarabiać, wspierając przy tym polską gospodarkę. - nowciu7 - 27-02-2025 18:17 Hej! Trafiłem na nową aplikację Billin, która dopiero startuje w Polsce i daje fajne możliwości zarabiania na recenzjach produktów, restauracji i usług. Dlaczego warto? - Możesz recenzować wszystko – jedzenie, elektronikę, kosmetyki itd. - Aplikacja jest świeża, więc łatwiej się wybić i zdobyć zasięgi - Firmy współpracują z twórcami i wysyłają PR paczki - Prosty system – nagrywasz krótkie filmiki i wrzucasz Darmowe 10 zł na start! Jeśli przy rejestracji wpiszesz mój nick: nowciu7, dostaniesz darmowe 10 zł do wykorzystania w aplikacji. Bonus działa tylko jeśli wpiszesz mój nick podczas rejestracji! - Jak szybko zdobyć więcej wyświetleń? - Nie wrzucaj kilku filmików na raz – najlepiej robić min. 3h przerwy między publikacjami - Obserwuj i komentuj innych – to wciąż działa! - Jeśli film ma mało wyświetleń, usuń go i wrzuć ponownie po kilku godzinach Aplikacja dopiero się rozwija, więc to idealny moment, żeby dołączyć i szybko zbudować profil. Jeśli masz pytania, śmiało pytaj! |