![]() |
Pozytywne komentarze - Allegro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pozytywne komentarze - Allegro (/Temat-Pozytywne-komentarze-Allegro-177987) |
Pozytywne komentarze - Allegro - Instrukcja332 - 26-02-2025 18:30 1.Nazwa przedmiotu: Pozytywne opinie na Allegro 2.Opis przedmiotu: Kupię lub wymienię pozytywne opinie na Allegro. Kupujesz wystawiony przedmiot o wartości 5zł (wysyłka e-mail 0zł) po czym wystawiasz pozytywny komentarz a ja oddaję Ci 5zł za przedmiot + 5zł za komentarz. 3.Zdjęcia: Brak 4.Kontakt: Wiadomość prywatna 5.Cena: 5zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot: Przelew BLIK, Revolut, Przelew bankowy Wszyscy wiemy, jak ważne dla pozycjonowania są opinie na Allegro i jak łatwo je na początku zepsuć, otrzymując np. wiadomość dotyczącą produktu o 1 w nocy. Proponuję przede wszystkim wymianę pozytywnych opinii na zasadzie "opinia za opinię". Osoby, które są w stanie wystawić kilka opinii z różnych kont, mogą przy okazji zgarnąć niewielką sumkę. Oczywiście pojedyncze opinie również są mile widziane! RE: Pozytywne komentarze - Allegro - Systemka - Wczoraj 00:34 Napisz do mnie pw RE: Pozytywne komentarze - Allegro - Hybrid1990 - Wczoraj 08:34 @Instrukcja332 - Temat kupna poza działem Kupię, brak wymaganych postów na założenie tematu. +40% @Systemka - Spam, regulamin punkt 1 s). +20% Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |