![]() |
Nie zostawiaj pieniędzy na stole – odbierz swoje DARMOWE Voodoo Token już dziś! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: AirDropy (/Forum-AirDropy-460) +--- Wątek: Nie zostawiaj pieniędzy na stole – odbierz swoje DARMOWE Voodoo Token już dziś! (/Temat-Nie-zostawiaj-pieniedzy-na-stole-%E2%80%93-odbierz-swoje-DARMOWE-Voodoo-Token-juz-dzis-177983) |
Nie zostawiaj pieniędzy na stole – odbierz swoje DARMOWE Voodoo Token już dziś! - BlueDiamond - Wczoraj 00:08 Hej wszystkim! Właśnie natknąłem się na Voodoo Token Airdrop i muszę przyznać, że po sprawdzeniu ich strony internetowej jestem naprawdę pod wrażeniem. To memecoin na blockchainie Pulsechain, który posiada własny zdecentralizowany ekosystem, obejmujący takie funkcje jak staking i hazard. Brzmi nieźle, prawda? Formularz airdropu jest prosty i stworzony w Google Forms. Możesz zdobyć tokeny, obserwując ich na Telegramie, Twitterze i YouTube (2000 tokenów za każde zadanie), a dodatkowo otrzymać 3000-tokenowy bonus, jeśli zaprosisz znajomego do ich grupy na Telegramie. Wystarczy podać swoje nazwy użytkownika oraz adres portfela MetaMask lub Trust Wallet, aby odebrać tokeny. Co o tym myślicie? Ktoś zamierza wziąć udział? Czy airdropy memecoinów to wasza bajka, czy raczej je omijacie, bo uważacie, że są zbyt czasochłonne? Porozmawiajmy! Sprawdźcie to tutaj, jeśli jesteście ciekawi: Voodoo Token Airdrop Form. Nie mogę się doczekać waszych opinii! ![]() |