Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Billin - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Billin (/Temat-Billin-177948)

Billin - Kamixo - 18-02-2025 09:04

Billin to polski portal społecznościowy (podobny do Facebooka i Instagrama). Na Billin możemy dodawać posty w formie tekstów, zdjęć i wideo (nazwano je Quicks), opowiadając o tym co u nas. Głównym założeniem aplikacji jest jednak udostępnianie przez użytkowników autentycznych recenzji miejsc, restauracji, urządzeń, kosmetyków i tak dalej… Czyli jak byliście na fajnym jedzonku, to nagrywacie wideo, w którym o nim opowiadacie.
Zarabianie na Billin:
Polski portal społecznościowy Billin pozwala zarabiać na wyświetleniach recenzji każdemu z nas. Jak to działa? Wystarczy, że nasze wideo przekroczy liczbę 250 wyświetleń, to już można je monetyzować. Oczywiście im więcej wyświetleń, tym więcej pieniędzy dla osoby, która wrzuciła recenzje. Zasady zarabiania na Biilin wydają się być zachęcające zarówno dla większych, jak i mniejszych twórców (którzy dopiero chcą się wybić).

https://apps.apple.com/pl/app/billin/id6505060306?l=pl

[Obrazek: IMG-4614.png]

RE: Billin - Prawny - 18-02-2025 09:23

Jak mniej więcej wyglądają stawki? Zdążyłeś już coś trochę zarobić/testować czy piszesz na "sucho"?

RE: Billin - ggusiaja - 18-02-2025 09:45

Ja się wczoraj zapisałam, opublikowałam 2 posty, póki co jeden z nich ma okło 240 wyświetleń, więc zaraz dobije do możliwości zarabiania na nim, bo wpis może zacząć zarabiać od 250 wyświetleń. Zapisałam się od jednej osoby i podając jej nick (polecającego) dostałam na start 10 zł. Jeśli coś z zarobkami u mnie się ruszy to dam znaćSmile