Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedam strone VOD - zarabiającą. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Sprzedam (/Forum-Sprzedam-30)
+---- Wątek: Sprzedam strone VOD - zarabiającą. (/Temat-Sprzedam-strone-VOD-zarabiajaca-177946)

Sprzedam strone VOD - zarabiającą. - Aleksy Zieliński - 17-02-2025 17:12

1.Nazwa przedmiotu : Strona typu VOD pod affilacje.
2.Opis przedmiotu : Jest to strona www typowo pod VOD, obecnie przypięta jest affilacja w Mylead, na najniższej stawce- można spróbować podnieść, wtedy pewnie będą większe zarobki podejrzewam ( ja tą stronę miałem w tle, więc nawet nie testowałem). Obecnie miesięcznie wychodzi jakieś 200 + pln. Pasywny zysk, ponieważ ruch jest z SEO. Więc w sumie wystarczy zmienić linki i poczekać. Ale jak ktoś będzie chciał zwiększyć zarobki, no to trzeba popracować. Będę szczery... Nie chce mi się jej rozwijać bo mam co innego na głowie, a chce zamknąć temat affilacji już na stałe w moim Życiu i zająć się moim obecnym projektem. A gotówka się przyda zawsze szybka.
3.Zdjęcia : 7 dni w mylead
Google search console

A tutaj na wykresie ten msc (17 dni)= 185 pln
4.Kontakt : PW
5.Cena : 1000 pln - bez rozwijania jej, to powinno być jakieś 4 msc "leżenia".
6.Sposób zapłaty za przedmiot : Revolut najlepiej, blik, bank ewentualnie.

RE: Sprzedam strone VOD - zarabiającą. - Prawny - 19-02-2025 12:13

Prosze wiecej info na priv