Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Aby Krzesło stało się Tronem. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Aby Krzesło stało się Tronem. (/Temat-Aby-Krzeslo-stalo-sie-Tronem-177907)

Aby Krzesło stało się Tronem. - Krzesło - 09-02-2025 15:53

Cześć,

zakładam ten Dziennik Pracy, aby samemu się mobilizować do systematycznego (w miarę) informowania o postępach. Taki dziennik to będzie również świetna pamiątka, jeśli w ogóle uda się coś zarobić. Mam prosty cel: zarobić $750.

W ile czasu? Fajnie byłoby to ogarnąć do wakacji 2025. Nie mam dużego doświadczenia, kiedyś dorabiałem sobie jako copywriter, ale zawód ten został zabity przez kochany ChatGPT.

Zapraszam więc do śledzenia moich postępów. Będę starał się tutaj publikować przede wszystkim, gdy uda mi się coś zarobić.

Postęp: $0/750

RE: Aby Krzesło stało się Tronem. - itmaster - 09-02-2025 16:20

A w jaki sposób zamierzasz zarabiać? I dlaczego akurat taka suma?Smile

RE: Aby Krzesło stało się Tronem. - oddawajrolki - 14-02-2025 15:12

750 dolarów to niewiele tak jak zauważył przedmówca, ale też się zastanawiam nad sposobem zarobku jaki wybrałeś.