Polskie wybory prezydenckie 2025 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: Polskie wybory prezydenckie 2025 (/Temat-Polskie-wybory-prezydenckie-2025-177835) |
Polskie wybory prezydenckie 2025 - Hybrid1990 - 22-01-2025 14:35 Temat służy do swobodnej dyskusji na temat kandydatów na prezydenta Polski. Kto powinien wygrać i dlaczego? Zapraszam do dyskusji. Proszę o debatę na poziomie. Pierwsza tura wyborów odbędzie się 18 maja. Wrzucam najświeższy wywiad z kandydatem Konfederacji, który obecnie w sondażach zajmuje trzecie miejsce, i ma realną szansę na przełamanie kandydatów PoPisu. RE: Polskie wybory prezydenckie 2025 - Admin - 22-01-2025 16:09 no i cyk wino do przodu mentzen będzie, małą łyżeczką buduje majątek ... RE: Polskie wybory prezydenckie 2025 - itmaster - 23-01-2025 09:26 (22-01-2025 16:09)Admin napisał(a): no i cyk wino do przodu mentzen będzie, małą łyżeczką buduje majątek ... Ja to się dziwię, że jeszcze nie wypuścił własnego krypto, tak jak Trump. RE: Polskie wybory prezydenckie 2025 - Hybrid1990 - 25-01-2025 13:43 RE: Polskie wybory prezydenckie 2025 - Zaperr44 - 26-01-2025 01:06 (22-01-2025 14:35)Hybrid1990 napisał(a): Temat służy do swobodnej dyskusji na temat kandydatów na prezydenta Polski. Kto powinien wygrać i dlaczego? Zapraszam do dyskusji. Proszę o debatę na poziomie. Pierwsza tura wyborów odbędzie się 18 maja. Tak jak się z tobą w wiekszości zgadzam, to niestety dalej podtrzymuję moje zdanie, że to rozdzielenie się Brauna od konfy bardzo wpłynie na spadek sondażu u Mentzena. Elektorat będzie rozdarty i nie zdziwiłbym się jakby nawet śmieszek tefałenowski, by go przebił. Ja jestem bardzo rozczarowany, bo nie chciałbym dopuścić Rafałka do władzy, więc z dwojga złego będę musiał głosować na Pis, bo oni jedyni mają jakąś siłę wyborczą. RE: Polskie wybory prezydenckie 2025 - twardy - 26-01-2025 11:24 Jak mozna glosowac na pis bo 10 latach "rzadzenia" Dupy? Ja rozumiem, ze Czaskoski jest teczowy itp ale jak mozna glosowac na pis? xD RE: Polskie wybory prezydenckie 2025 - Hybrid1990 - 26-01-2025 12:11 @Zaperr44 - na razie odejście Brauna nie wpłynęło zauważalnie na spadek poparcia dla Mentzena w sondażach, cały czas mu regularnie pomału rośnie, ale zobaczymy jeszcze za jakiś czas. Należy też patrzeć na to z innej strony - na dłuższą metę odejście Brauna z Konfederacji będzie na plus dla partii, bo Braun był najbardziej skrajny i kontrowersyjny u nich, co odrzucało jakąś część potencjalnego elektoratu który mógłby zagłosować na Konfederację. "śmieszek tefałenowski" - masz na myśli Hołownię? To obok Tuska i Trzaskowskiego najbardziej skompromitowany polityk. Tak samo jak ta dwójka, co chwilę zmienia zdanie w zależności od tego, jaka jest opinia publiczna na dany temat. Do tego on i jego partia nie spełnili swoich obietnic, jednej się nawet w żywe oczy wypierali (dobrowolny zus dla przedsiębiorców). Ale największym jego fikołkiem było to, że obiecywał swoim wyborcom że będą "trzecią drogą", prawdziwą alternatywą dla tych co mają już dość Po i Pisu, a jak się stało wszyscy widzą - dołączył praktycznie do Platformy, stał się giermkiem Tuska. Już nie wspominam o jego prowadzeniu obrad w sejmie, zrobił z poważnej funkcji marszałka sejmu pajacerkę, komuś może się to podobać, ale mi nie. Widać w sondażach że wyborcy się poznali na nim, dlatego jest za Mentzenem. @twardy - a co Pis czy Duda zrobili, że było to gorsze od promowania LBTQ przez Trzaskowskiego? Cokolwiek oni robili źle podczas swoich rządów, nic nie przebije lewackiej ideologii Trzaskowskiego. RE: Polskie wybory prezydenckie 2025 - Hybrid1990 - Wczoraj 17:35 |