Brighty.App 25 USDT od apki, 8 USDT ode mnie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +--- Wątek: Brighty.App 25 USDT od apki, 8 USDT ode mnie (/Temat-Brighty-App-25-USDT-od-apki-8-USDT-ode-mnie-177813) |
Brighty.App 25 USDT od apki, 8 USDT ode mnie - damianox1122 - Wczoraj 15:50 Hej, Brighty App - aplikacja, która umożliwia wykonywanie płatności za pomocą kart wirtualnych i fizycznych, wymianę kryptowalut, a nawet płatności kartą podpiętą do portfela kryptowalutowego. Oferuję refback 8 USDT, wypłacam po otrzymaniu nagrody. LINK podaje na priv. Ilość miejsc ograniczona do 5. Pozostało: 5 Aby otrzymać 25USDT od Brighty.app oraz 8USDT ode mnie należy: 1. Wykonać ejestracje jako nowy użytkownik i wykonać weryfikację KYC 2. otworzyć darmową kartę wirtualna i połączyć ją z kontem kryptowalutowym 3. wykonać 3 transakcje kartą z użyciem kryptowalut na ponad 10 euro każda. Kwalifikujące się transakcje: Zakupy powinny obejmować regularne transakcje konsumenckie, takie jak zakupy spożywcze, odzież w sklepach, zakupy online i podobne przedmioty. Niekwalifikujące się transakcje: Transakcje dotyczące innych usług finansowych, takie jak doładowanie kont w innych bankach cyfrowych, operacje quasi-kasowe, zakupy bonów/voucherów, darowizny charytatywne lub płatności wysokiego ryzyka, np. na platformy hazardowe, nie kwalifikują się. Kilka przykładów niekwalifikujących się sprzedawców (ale nie ograniczając się do) to Allegro, Bonus APP, Mojosoft, SumUp i podobne. Nagrody są przyznawane automatycznie 48 godzin po całkowitym zakończeniu wszystkich 3 kwalifikujących się transakcji. Wysłane z mojego 2311DRK48G przy użyciu Tapatalka |