Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy warto używać @obserwujący i @liderzy wśród fanów - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Czy warto używać @obserwujący i @liderzy wśród fanów (/Temat-Czy-warto-uzywac-obserwujacy-i-liderzy-wsrod-fanow-177800)

Czy warto używać @obserwujący i @liderzy wśród fanów - itmaster - 14-01-2025 12:28

No właśnie, jest możliwość przywoływania obserwujących dany profil na FB używając @obserwujący i @liderzy wśród fanów dzięki czemu obserwujący (choć tutaj chyba nie wszyscy, jest ucinane) i Liderów fanów.

Chciałem się zapytać jak uważacie, warto tego używać? Bo ja ostatnio zauważyłem że posty bez tych tagów mają większe zasięgi niż gdy ich użyje.
Wiadomo że może trochę obserwujących się przyciągnie do postu, ale generalnie zauważyłem, że jak tego nie użyje, to post jest bardziej widoczny dla nowych użytkowników. Takie przynajmniej mam wrażenie.
Co myślicie?