Wychodzimy z zadłużenia - błędy z przeszłości i walka o przyszłość - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Wychodzimy z zadłużenia - błędy z przeszłości i walka o przyszłość (/Temat-Wychodzimy-z-zadluzenia-bledy-z-przeszlosci-i-walka-o-przyszlosc-177788) |
Wychodzimy z zadłużenia - błędy z przeszłości i walka o przyszłość - Kicrebor - Wczoraj 10:28 Witam Jak nazwa wskazuje mam dla jednych duże dla innych śmieszne zadłużenie. Dla mnie już nie wielkie co było rok temu. A wiec od poczatku. Były wzloty i upadki w moim życiu. Ostatni rok był mega upadkiem. Upadek przez nie przemyślane decyzję, życie ponad stan. Zaczelo się nie winnie od wzięcia chwilówki z vivusie na 300zl, brakowało na ratę kredytu. Spłaciłem, zobaczyłem jakie to proste, limit podnieśli mi do 1300zl. Myślę wezmę po wypłacie spłacę, spłaciłem, limit urósł do 2300, znów wziąłem i tu się zaczął problem. Firma upadła, dostałem cześć ostatniej wypłaty. Miałem wybór spłacic chwilowke lub ratę i trochę na życie zostanie. 2 dni po terminie chwilowki zaczęły się telefony. Więc ja lekko przerażony poszedłem do innej firmy udzielającej pożyczek. I tak oto wpadłem w wir chwilowke. 9 miesiący temu powiedzialem dość. Wypłata szła na pokrycie prowizji a potem i wypłaty brakowało żeby pokryć prowizje. Biorac kolejne pożyczki moja sytuacja by się tylko pogarszała i zadłużenie rosło. Zacisnąłem zęby, telefony blokowałem, listy przychodziły, zawód w oczach rodzicow.. Na ten moment zostały mi 3 pożyczki które są w sądzie rejonowym. Znalazłem kancelarie adwokacka która zajmuje się takimi sprawami. Jaki będzie finał tego zobaczymy. Prawnicy walczą z tym. Czy uda im się wygrać sprawy zobaczymy. Jednak tak czy tak mam świadomość że pozyczylem te pieniądze i sprawy mogą być przegrane. Moje aktualne zadłużenie z tych 3 spraw to 13k zł + drobne sumki ktore kończę placic w tym miesiącu innych parabanków. Postanowiłem że chce zdobyć te pieniądze do końca marca. I chce być wolnym już człowiekiem. Bo psychicznie mnie to już trochę męczy. Listy, pisma z sądu itp. Postanowiłem zagrać w swoja grę. 13k / 100 = 130zl Więc plan jest taki. Do końca marca wykonać i / lub sprzedać 100 rzeczy po kwocie 130zł. Wiadomo cześć rzeczy czy jakichś usług będzie droższa tańsza. Każde 130zl to 1% bliżej bycia wolnym człowiekiem. Jeśli nawet zdobędę 80 czy 60% do końca marca będę w pełni zadowolony i resztę dołożę z etatu. Jeśli prawnicy wygrali by sprawy, całość pójdzie do nadpłaty kredyty gotówkowego. Mam tylko 81 dni. Co umiem? Robic ręczne linki Trochę ero było kiedyś Proste grafiki itp. Stawka jest wysoka. Obiecałem że na wiosnę zamieszkamy we 2 z moją dziewczyną. Co jak co ale jej zwiesc nie mogę. Bede się też wspomagal zajęciami też poza internetem. Wszystko aby skończyć ta nie miła przygodę. Stan na dziś 0% Chętnie też wysłucham waszych waszych podpowiedzi co mogę zrobić aby coś tam zarobić. Każdy grosze na wagę złota. Do następnego Pozdrawiam RE: Wychodzimy z zadłużenia - błędy z przeszłości i walka o przyszłość - itmaster - Wczoraj 11:07 O no to podwójnie kibicuję wyjścia z tej bardzo trudnej sytuacji. Nie myślałem że tak łatwo można wpaść w spiralę zadłużenia na chwilówkach. A wracając do zarabiania, to jakie działania będziesz chciał podjąć? Jakaś Afiliacja na początek? Z tym że z tego nie zawsze jest szybka kasa, często trzeba najpierw trochę czasu i pracy poświęcić, by pojawiły się owoce. RE: Wychodzimy z zadłużenia - błędy z przeszłości i walka o przyszłość - Gremquen - Wczoraj 12:15 Jeśli umiesz robić ręczne linki to mam propozycję. Dam Ci listę 50 domen typu adobe.com, medium.com itp. Załatwisz mi linki z nich dla dwóch domen i dam Ci blik 130zł za to, lacznie 100 linkow, bedziesz miał 1/100 celu disclaimer: - pewnie od Pajeeta kupiłbym taniej, ale oni nie rozumieją tego co się pisze, narobi syfu dookoła i po co - wiem, że soft mi to ogarnie, ale to jednorazowa sprawa dla dwóch domen, nie chce mi się kombinować z tym wszystkim, a komuś pomogę. Deal? RE: Wychodzimy z zadłużenia - błędy z przeszłości i walka o przyszłość - Kicrebor - Wczoraj 12:43 (Wczoraj 12:15)Gremquen napisał(a): Jeśli umiesz robić ręczne linki to mam propozycję. Deal! RE: Wychodzimy z zadłużenia - błędy z przeszłości i walka o przyszłość - chincyk - Wczoraj 16:20 Powodzenia! RE: Wychodzimy z zadłużenia - błędy z przeszłości i walka o przyszłość - ggusiaja - Wczoraj 21:59 Powodzenia Życzę Ci, żeby wszystkie cele udało się zealizować |