BLOX- 10€ za weryfikację i wpisanie kodu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: BLOX- 10€ za weryfikację i wpisanie kodu (/Temat-BLOX-10%E2%82%AC-za-weryfikacje-i-wpisanie-kodu-177782) |
BLOX- 10€ za weryfikację i wpisanie kodu - krocze_szatana - 07-01-2025 15:16 ?BLOX- 10€ ? ⚜️10€ od razu po weryfikacji⚜️ 1️⃣Wejdź w link i pobierz aplikację a następnie zarejestruj się http://www.weareblox.com/invited 2️⃣ Zweryfikuj konto dowodem (nie trzeba selfie) 3️⃣Po zweryfikowaniu konta wpisz kod polecający, bez tego niema bonusu 33E5-7BK3-7845 4️⃣Po wpisaniu kodu otrzymujesz 10€ które możesz wypłacić od razu 5️⃣aby wypłacić bonus należy wpłacić 1€ w celu weryfikacji konta do wypłaty za pomocą revo lub przelew sepa RE: BLOX- 10€ za weryfikację i wpisanie kodu - vky - Wczoraj 13:52 Ile czasu czekałeś na weryfikację przelewu 1€ ? RE: BLOX- 10€ za weryfikację i wpisanie kodu - maryjaned - Wczoraj 19:21 i co, jest dalej ta promocja, czy już po wszystkim ? RE: BLOX- 10€ za weryfikację i wpisanie kodu - n0rmal - Wczoraj 20:13 u mnie lipa RE: BLOX- 10€ za weryfikację i wpisanie kodu - maryjaned - Wczoraj 22:05 No właśnie widziałam takie informacje ale zastanawiam się jakim cudem niektórym się udawało dostać ten bonus. Czy podawali inny kraj ? Bo jak inaczej skoro w PL nie ma tej promocji.. RE: BLOX- 10€ za weryfikację i wpisanie kodu - vky - Dzisiaj 07:02 (Wczoraj 22:05)maryjaned napisał(a): No właśnie widziałam takie informacje ale zastanawiam się jakim cudem niektórym się udawało dostać ten bonus. Czy podawali inny kraj ? Bo jak inaczej skoro w PL nie ma tej promocji.. u mnie przeszła rejestracja. Wpisałem kod jako voucher i dostałem 10€ Teraz czekam na weryfikację przelewu, aby cokolwiek wypłacić. Być może cofną te 1€ RE: BLOX- 10€ za weryfikację i wpisanie kodu - vky - Dzisiaj 09:44 Konto zablokowane. Ciekawe czy oddadzą 1€ |