Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pysik-89 problem - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Pysik-89 problem (/Temat-Pysik-89-problem-177732)

Pysik-89 problem - Frik - 17-12-2024 23:17

Dzień dobry wieczór, chciałbym zgłosić problem dotyczący Pysik-89 ze zwrotem środków.

Użytkownik wspomniany powyżej odezwał się do mnie na Telegramie w celu wymiany środków krypto <--> BLIK jakiś czas temu na którą się zgodziłem, gdyż kiedyś już dokonywaliśmy podobnej transakcji.

Pierwszą wiadomość otrzymałem kilka tygodniu temu, zgodziłem się na wymianę, natomiast otrzymałem wiadomość że środki ma na Trust Wallet i nie posiada tam TRX na pokrycie opłaty, z początku odmówiłem pokrycia opłaty, lecz po jakimś czasie mając trochę luźnych TRX zgodziłem się, że prześlę 30 TRX na jego portfel pokrywając w/w opłatę za swap USDT na TRX, które rzekomo miałem otrzymać.

Minęło kilka dni, nie otrzymałem ani środków które mieliśmy wymieniać, ani zwrotu przesłanych TRX, bo rzekomo opłata została pobrana a środki nie zostały zamienione na TRX (być może tak było, nie wnikam). Napisałem na Telegramie, że nie jestem zainteresowany już wymianą, chcę tylko odzyskać swoje pieniądze na co otrzymałem informację dzień/dwa dni temu, że czeka na jakiś przelew, który dotychczas widocznie nie doszedł bo po pieniądzach ani widu ani słychu, później informacja że nie może zwrócić bo jest w pracy i nie ma pieniędzy, że po pracy zostawi coś w lombardzie i odda, lecz mimo to, mimo że był dostępny w komunikatorze do tej pory nie odezwał się słowem.

Niechętnie założyłem ten temat, bo i kwota jest niewielka i tak jak wspomniałem wyżej - wymienialiśmy już krypto, natomiast mam nadzieję, że publiczne wezwanie do zwrotu pomoże mi w odzyskaniu środków.
Oczywiście dowody w postaci zrzutów ekranu posiadam, mogę je udostępnić administracji/moderatorom jeśli zajdzie taka potrzeba.

RE: Pysik-89 problem - Hybrid1990 - 18-12-2024 09:06

@[Pysik-89] wzywam na dywanik.

RE: Pysik-89 problem - Frik - 18-12-2024 19:37

(18-12-2024 09:06)Hybrid1990 napisał(a):  @[Pysik-89] wzywam na dywanik.
Rano otrzymałem deklaracje, że pieniądze będą po południu. Mamy wieczór a środków wciąż nie ma bo z tego co się dowiedziałem "szef dał tylko 25 zł zaliczki bo więcej nie miał przy sobie" Zanosi się na to że jak mawiał minister Rostowski - piniendzy nie ma i nie będzie.

Edit
Środki zostały zwrócone, temat do kosza.

RE: Pysik-89 problem - Pysik-89 - 18-12-2024 23:09

Tak, jak pisałem poszkodowanemu. Mam teraz bardzo ciężki okres. I naprawdę miałem problem z ogarnięciem sytuacji. Tak jak Frik napisał wyżej, pożyczone od niego środki zostały spalone a wymiana nie doszła do skutku. Jest o tym osobny temat... Udało mi się dzisiaj wszystko ogarnąć i środki zwróciłem.
Frik- jeszcze raz sorry za zaistniałą sytuację. Mam nadzieję, że nie popsuje to naszego dobrego kontaktu i coś tam jeszcze kiedyś razem podziałamy.
O szczegółach pisać nie będę, zainteresowany wszystko wie. Więc myślę, że wszystko sobie wyjaśniliśmy.

Pysik-89 problem - Hybrid1990 - 19-12-2024 09:26

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.