Znalazłem na meilu BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Znalazłem na meilu BTC (/Temat-Znalazlem-na-meilu-BTC-177719) |
Znalazłem na meilu BTC - Limidos29 - 14-12-2024 12:33 Witam. Pare lat temu kupiłem BTC za drobne kwoty i wczoraj je odnalazłem i mam takie wiadomości meil. Ktoś wie gdzie wpisać ten kod tokenu i jak by to spieniężyć? RE: Znalazłem na meilu BTC - chincyk - 14-12-2024 14:47 A na jakiej stronie kupiłeś? Ja kiedyś kupiłem naście lat temu na cex.io kilka btc i do dzisiaj robią mi problem z odzyskaniem konta bo numer telefonu który użyłem do utworzenia konta zagubiłem... A przy dezaktywowaniu 2FA ciągle im nie pasują zdjęcia które im wysyłam... RE: Znalazłem na meilu BTC - PremAccHack - 14-12-2024 19:03 Wejdz na ich stronę i sprawdz. To nie działało tak że wpisywałeś token u nich i dodawało do portefla btc?? Jak tego nie wykorzystałeś to coś czuje że strona już nie wypłaci |