![]() |
Rewardable.app - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Inne waluty (/Forum-Inne-waluty-376) +---- Wątek: Rewardable.app (/Temat-Rewardable-app-177684) |
Rewardable.app - 4sebastian2 - 03-12-2024 14:55 BONUS ZA REJESTRACJĘ: ODBIERZ 10$ W TOKENACH $REWARD! Czym jest MyRewardable? MyRewardable to innowacyjna platforma, która pozwala użytkownikom zarabiać na dwa sposoby: Wykonywanie prostych zadań: np. ankiety, aktywności w mediach społecznościowych czy testowanie aplikacji. Tworzenie własnych zadań: Możesz zaprojektować zadania dla innych użytkowników, jednocześnie wspierając dynamiczną społeczność. Token $REWARD to podstawowy element całego systemu Rewardable, napędzający wszystkie transakcje i interakcje na platformie. Technologia: $REWARD został stworzony jako ERC-20 OFT (Omnichain Fungible Token) i działa na zaawansowanej technologii blockchain. Przejrzystość i współpraca: Token zaprojektowano tak, aby zachęcać użytkowników do aktywnego udziału w społeczności, jednocześnie dbając o transparentność i stabilność ekosystemu. Aktualna cena: Obecnie token $REWARD jest wyceniany na około 0,5$, co czyni go atrakcyjnym zasobem na rynku. Handel: $REWARD jest oficjalnie dostępny na platformie Uniswap, dzięki czemu możesz nim handlować w dowolnym momencie. Aby odebrać bonus, wykonaj wszystkie poniższe kroki: ✅ Krok 1: Zarejestruj się z linku : Kliknij w link poniżej, aby rozpocząć: https://www.rewardable.app/ Mam za mało tematów żeby wrzucić refa (i nie wiem czy mogę tak zrobić pytanie do adminów) To tutaj w artykule w medium jest mój ref. https://medium.com/@niedoslaw/my-rewardable-app-polska-instrukcja-d17423a41a2a Za refa wpada 5$ Rekomendacja: Użyj konta Google przy rejestracji lub zarejestruj się klasycznie i pózniej uzupełnij dane. Zaznacz zgodę na przekazanie danych osobowych (imię, nazwisko, adres, numer telefonu) dla sprawnego procesu weryfikacji. ✅ Krok 2: Zweryfikuj swój numer telefonu: Wejdź w profil swojego konta: Otwórz menu w prawym górnym rogu. Przejdź do zakładki „Dashboard”. Na dole znajdziesz opcję edycji konta — dodaj i zweryfikuj numer telefonu. ✅ Krok 3: Przejdź weryfikację KYC: W zakładce „Dashboard” znajdziesz sekcję KYC. Wykonaj zdjęcia zgodnie z instrukcjami. ✅ Krok 4: Wykonaj 3 proste zadania społecznościowe: Polub profil na Facebooku. Obserwuj na TikTok (najszybciej akceptują) Zasubskrybuj kanał na YouTube. Obserwuj profil na Twitterze (X). Zarabiaj więcej! Za każde dodatkowe zadania na platformie możesz zdobywać kolejne tokeny $REWARD. Zadania są proste i dostępne w dużej ilości — nie przegap tej okazji! Do dzieła i powodzenia! ![]() RE: Rewardable.app - Nightmer22 - 05-12-2024 02:28 Wleciało 34$ na czysto już po wymianach za 5 tasków po ~ półtorej dnia. Mogłem czekać na zatwierdzenie jeszcze jednego tasku ale bałem się że cena tokenu zleci do 0 Trochę przesadzili z tym airdropem i token prawdopodobnie niedługo padnie, radzę się spieszyć. RE: Rewardable.app - Dominik98 - 05-12-2024 12:06 Nie działa weryfikacja numeru telefonu nie można nic zrobić oczywiście autor tematu tego nie zaktualizował szkoda czasu |