Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Rewardable.app - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+---- Dział: Inne waluty (/Forum-Inne-waluty-376)
+---- Wątek: Rewardable.app (/Temat-Rewardable-app-177684)

Rewardable.app - 4sebastian2 - 03-12-2024 14:55

BONUS ZA REJESTRACJĘ: ODBIERZ 10$ W TOKENACH $REWARD!

Czym jest MyRewardable?

MyRewardable to innowacyjna platforma, która pozwala użytkownikom zarabiać na dwa sposoby:

Wykonywanie prostych zadań: np. ankiety, aktywności w mediach społecznościowych czy testowanie aplikacji.

Tworzenie własnych zadań: Możesz zaprojektować zadania dla innych użytkowników, jednocześnie wspierając dynamiczną społeczność.

Token $REWARD to podstawowy element całego systemu Rewardable, napędzający wszystkie transakcje i interakcje na platformie.

Technologia: $REWARD został stworzony jako ERC-20 OFT (Omnichain Fungible Token) i działa na zaawansowanej technologii blockchain.

Przejrzystość i współpraca: Token zaprojektowano tak, aby zachęcać użytkowników do aktywnego udziału w społeczności, jednocześnie dbając o transparentność i stabilność ekosystemu.

Aktualna cena: Obecnie token $REWARD jest wyceniany na około 0,5$, co czyni go atrakcyjnym zasobem na rynku.

Handel: $REWARD jest oficjalnie dostępny na platformie Uniswap, dzięki czemu możesz nim handlować w dowolnym momencie.
Aby odebrać bonus, wykonaj wszystkie poniższe kroki:

✅ Krok 1: Zarejestruj się z linku :
Kliknij w link poniżej, aby rozpocząć:

https://www.rewardable.app/

Mam za mało tematów żeby wrzucić refa (i nie wiem czy mogę tak zrobić pytanie do adminów)

To tutaj w artykule w medium jest mój ref.
https://medium.com/@niedoslaw/my-rewardable-app-polska-instrukcja-d17423a41a2a

Za refa wpada 5$

Rekomendacja:

Użyj konta Google przy rejestracji lub zarejestruj się klasycznie i pózniej uzupełnij dane.
Zaznacz zgodę na przekazanie danych osobowych (imię, nazwisko, adres, numer telefonu) dla sprawnego procesu weryfikacji.

✅ Krok 2: Zweryfikuj swój numer telefonu:
Wejdź w profil swojego konta:
Otwórz menu w prawym górnym rogu.
Przejdź do zakładki „Dashboard”.
Na dole znajdziesz opcję edycji konta — dodaj i zweryfikuj numer telefonu.

✅ Krok 3: Przejdź weryfikację KYC:
W zakładce „Dashboard” znajdziesz sekcję KYC.
Wykonaj zdjęcia zgodnie z instrukcjami.

✅ Krok 4: Wykonaj 3 proste zadania społecznościowe:
Polub profil na Facebooku.

Obserwuj na TikTok (najszybciej akceptują)
Zasubskrybuj kanał na YouTube.
Obserwuj profil na Twitterze (X).
Zarabiaj więcej!
Za każde dodatkowe zadania na platformie możesz zdobywać kolejne tokeny $REWARD. Zadania są proste i dostępne w dużej ilości — nie przegap tej okazji!

Do dzieła i powodzenia!
[Obrazek: bonus-grab.jpg]

RE: Rewardable.app - Nightmer22 - 05-12-2024 02:28

Wleciało 34$ na czysto już po wymianach za 5 tasków po ~ półtorej dnia. Mogłem czekać na zatwierdzenie jeszcze jednego tasku ale bałem się że cena tokenu zleci do 0
Trochę przesadzili z tym airdropem i token prawdopodobnie niedługo padnie, radzę się spieszyć.

RE: Rewardable.app - Dominik98 - 05-12-2024 12:06

Nie działa weryfikacja numeru telefonu nie można nic zrobić oczywiście autor tematu tego nie zaktualizował szkoda czasu