Adobe zniżka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Adobe zniżka (/Temat-Adobe-znizka-177649) |
Adobe zniżka - rekki - 19-11-2024 12:52 Siema. Pytanie dotyczące subskrypcji Adobe CC. Chciałbym ogarnąć pakiet Adobe na rok, a z tego co widzę, uczniowie i nauczyciele mogą skorzystać ze zniżki -70% na pierwszy rok. Ktoś z Was korzystał już z takiej zniżki i wie jak to zrobić? W opisie na stronie Adobe piszą, że wystarczy adres email wydany przez szkołę. Stąd moja rozkmina, czy wystarczy np. zarejestrować własną domenę z końcówką .edu.cośtam i założyć konto email z taką domeną, czy raczej to nie przejdzie? RE: Adobe zniżka - Gremquen - 19-11-2024 14:48 mozesz sprobowac, teoretycznie moze sie ktos nabrac. Kwestia tego z jakeigo systemu korzystają, byc moze ręcznie Pajeet sprawdza. Ja np cos innego, ale z podobną subskrypcją dla studentow (Autodesk Fusion) brałem z uczelnianej domeny, która nie miała .edu w nazwie i przeszło. Ale to byla faktyczna uczelnia. Ewentualnie moze mają bazę faktycznych domen uczelni z calego swiatą, którą ktoś tam aktualizuje. Nie masz w rodzinie kogoś kto Ci ogarnie? RE: Adobe zniżka - rekki - 19-11-2024 18:54 (19-11-2024 14:48)Gremquen napisał(a): mozesz sprobowac, teoretycznie moze sie ktos nabrac. Kwestia tego z jakeigo systemu korzystają, byc moze ręcznie Pajeet sprawdza. W Adobe jest coś takiego - Jeśli przy zakupie podasz adres e-mail udostępniony przez szkołę, natychmiast nastąpi automatyczna weryfikacja. (Adres e-mail szkoły zawiera często domenę .edu, .k12 lub inną domenę sponsorowaną przez instytucje edukacyjne). Akurat w rodzinie brak nauczycieli, studentów i uczniów 13+ RE: Adobe zniżka - Gremquen - 19-11-2024 18:56 No i teraz ciekawe jak weryfikują dużą uczelnię tj uek.krakow.pl Kolegi popytaj albo tu wystaw ofertę żeby ci ktoś zweryfikował za 10zl. Potem może da się maila zmienić |