Podzielę się premią za założenie konta firmowego w Revolut 400 zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +--- Wątek: Podzielę się premią za założenie konta firmowego w Revolut 400 zł (/Temat-Podziele-sie-premia-za-zalozenie-konta-firmowego-w-Revolut-400-zl-177601) |
Podzielę się premią za założenie konta firmowego w Revolut 400 zł - gosc123456 - Wczoraj 20:00 Hej. Revolut oferuje mi premię za zaproszoną firmę do założenie konta bankowego. Zapraszana osoba musi: Zarejestrować się za pomocą mojego linku Przejść pozytywną weryfikację - zarówno dane firmowe jak i osobiste ( konto zakładane na selfie ) Zamówić kartę fizyczną Wpłacić lub otrzymać pieniądze na konto. Dokonać płatności kartą za min. 200 zł Konta firmowe Revolut nie są już darmowe i miesięczny koszt wynosi 50 zł. Czas na wypłatę premii to 10 dni roboczych. Po spełnieniu warunków konto można zamknąć. Wypłatę mogę przelać w dowolny sposób, czy to na konto, paypal czy blik. Płacę 400 zł. Posiadam 4 zaproszenia, wysyłam na priv Smile |