Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - nauka systematyczności - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - nauka systematyczności (/Temat-Pierwsze-kroki-w-zarabianiu-przez-internet-nauka-systematycznosci-177529) |
Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - nauka systematyczności - rembools - 07-10-2024 20:33 Witam, chciałbym zacząć zarabiać przez internet. Czytając posty oraz komentarze wiem, że nie będzie to łatwe i czeka mnie dużo pracy. Głównym celem będzie systematyczność i opisywanie jak aktualnie wygląda moja sytuacja. 07.10.2024 Dziś założyłem konta w serwisie opinie.pl oraz reaktoropinii.pl wypełniłem ankiety początkowe i otrzymałem 40 pkt z opinie oraz 50 z reaktoraopinii. Czytając forum postaram się w najbliższych dniach znaleźć jeszcze jakieś serwisy, które mogą przyczynić się do dodatkowego zarobku. Jeśli macie jakieś pomysły będę bardzo wdzięczny za polecenie. Pozdrawiam. +Właśnie otrzymałem ankietę odnośnie kawy. +500 pkt na opinie.pl RE: Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - nauka systematyczności - itmaster - 08-10-2024 08:04 Powodzenia zarabianiu. Jeśli chcesz się głównie nastawić na ankiety i tego typu rzeczy, to polecam zainteresować się naszą forumowiczką ggusiaja, a konkretniej jej dziennikiem, bo ona ładną kasę wyciąga z tego typu paneli. https://zarabiam.com/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439 RE: Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - nauka systematyczności - chincyk - 08-10-2024 08:23 Powodzenia Ja oprócz ankiet poleciłbym Ci serwis Simplebits np. u mnie co miesiąc wpada 10$ (bez poleconych) RE: Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - nauka systematyczności - ggusiaja - 08-10-2024 09:14 (08-10-2024 08:04)itmaster napisał(a): Powodzenia zarabianiu. Dziękuję bardzo za polecenie A Tobie rembools życzę powodzenia w zarabianiu RE: Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - nauka systematyczności - rembools - 09-10-2024 19:06 Dziękuje za miłe komentarze na pewno napędzą mnie do działania. Dziś trafiło się kilka ankiet na reaktoropinii.pl, zarejestrowałem się również w bopanel, grynaplus, swpanel oraz demando. Myślę również nad założeniem swojego bloga, na którym opowiadałbym o swojej codziennej walce z uzależnieniem. Ogólnie wypełnianie ankiet jest dla mnie ciekawe, niektóre pytania pozwalają się nad sobą zastanowić. Na chwilę obecną konta posiadam w: opinie reaktoropinii demando swpanel grynaplus bopanel Pozdrawiam! RE: Pierwsze kroki w zarabianiu przez internet - nauka systematyczności - rembools - 11-10-2024 22:17 Kolejny dzień walki z ankietami. Zarejestrowałem się na: panelnbp poznajto ysense Codziennie wpada jakaś ankieta zobaczymy jak będzie na koniec miesiąca nie do końca ogarniam jeszcze grynaplus, ale mam nadzieję, że coś w tym kierunku się ruszy. Pozdrawiam |