Moja strona AI - proszę o ocenę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Moja strona AI - proszę o ocenę (/Temat-Moja-strona-AI-prosze-o-ocene-177491) Strony: 1 2 |
Moja strona AI - proszę o ocenę - RoyMaster - 25-09-2024 16:57 Cześć, hobbistycznie dla swoich potrzeb robiłem skrypt gdzie można generować zdjęcia za pomocą sztucznej inteligencji. Jednak po czasie doszedłem do wniosku, że chciałbym to wydać. Kieruję się głównie na rynek amerykański dlatego jest w języku angielskim. Zamysł jest taki aby udostępniać to za darmo. Prosiłbym was tylko o ocenę, przetestowanie oraz porady co można dodać lub zmienić. W przyszłości planuje wydać to na domenie .com. Serwer vps nie jest wybitnie mocny aczkolwiek na chwilę obecną myślę, że do testów wystarczy. Za każdą ocenę, pomoc dziękuję. https://roymaster.usermd.net/ RE: Moja strona AI - proszę o ocenę - Gremquen - 28-09-2024 08:52 Hej, Mnie się na prawdę podoba, nie natknąłem się jeszcze na lepszą, darmową strone - no chyba że bym sam stawiał lokalnie jakiś model. Mam pytanie - czy te grafiki mają jakiś system zabezpieczający / rozpoznania że to AI? Wiesz, taka żółta kropka w drukarce jak dawniej były czy białe pasy w tle produktach allegro identyfikujące źródło zdjęcia Mogę robić takie zdjęcia na potrzeby artykułów na portale i tracę sens istnienia stocków ze zdjęciami - o ile taki Google nie rozpozna że to AI RE: Moja strona AI - proszę o ocenę - sony25 - 28-09-2024 11:43 Rewelka Fajna darmowa. Dodaj reklamy google i będziesz miał z tego jakiś zysk. Idealna pod banki zdjęć. gdyby jeszcze zdjęcia były większe. Ale to nie problem je sobie powiększyć. RE: Moja strona AI - proszę o ocenę - Admin - 28-09-2024 16:05 szacun, fajnie to dziala dodaj szybsza mozliwosc generowania zdjec za drobną opłata czy coś, ewentualnie limit darmowych per dzień po rejestracji. Ewentualnie promuj jako darmowe a z czasem wprowadź te limity. Fajne z potencjałem na więcej. RE: Moja strona AI - proszę o ocenę - itmaster - 28-09-2024 16:37 Pewnie jakieś limity lub płatności wprowadzisz co? W końcu dostęp do API też nie jest darmowy. RE: Moja strona AI - proszę o ocenę - RoyMaster - 02-10-2024 07:46 Myślę, że Google nie rozpozna, że to ai. Dużo osób z tego co widzę po generowanych zdjęciach jest generowana pod daną frazę i są powtarzalne więc ludzie korzystają z tych zdjęć wsadzając je do artykułu. Co do wielkości zdjęć, można samemu wpisać rozdzielczość (musi być podzielna przez 8) Szybsze ładowanie zależy od vps, na chwilę obecną fundusze są ograniczone więc jest jak jest co nie zmienia faktu, że po zakupie domeny i wzroście zainteresowania, vps również będzie powiększony. Na chwilowe testy na razie starcza. Co do limitów to raczej nie aczkolwiek być może w przyszłości jedynym limitem będzie gdy nie będzie się zarejestrowanym. Chcę wprowadzić panel użytkownika za jakiś czas. Jeżeli reklamy pokryją w przyszłości koszty to limitów nie będzie (na chwilę obecną) W tym miesiącu cały czas pracuje nad optymalizacją skryptu aby trochę szybciej to wszystko działało. Również zamierzam zakupić już domenę Dziennie generowane jest ok 3k zdjęć więc jak na testy jest całkiem spoko RE: Moja strona AI - proszę o ocenę - RoyMaster - 07-10-2024 10:23 W wyglądzie serwisu dużo się na chwilę obecną nie zmieniło, cały czas pracowałem nad optymalizacją kodu generowania obrazów. Dodatkowo została zakupiona domena https://immgai.pro/ oraz dodany model midjourney RE: Moja strona AI - proszę o ocenę - Xellos - 08-10-2024 11:24 Na próbę wygenerowałem kilka obrazków i mogę powiedzieć że...jak dla mnie strona jest super - prosta, czytelna, szybka, łatwa w obsłudze. Klikasz - działa. Cytat:Mogę robić takie zdjęcia na potrzeby artykułów na portale i tracę sens istnienia stocków ze zdjęciami Jak patrzę na tą nienaturalnie wydłużoną dłoń, to stwierdzam, że chyba jednak wolałbym stocka...ale to w sumie inny temat. Cytat:Co do limitów to raczej nie aczkolwiek być może w przyszłości jedynym limitem będzie gdy nie będzie się zarejestrowanym. Chcę wprowadzić panel użytkownika za jakiś czas. Panele użytkownika, rejestracje i inne takie to zło. Nie idź tą drogą. Dlaczego w internecie jest tak mało stron, które po prostu robią to co mają robić? Po co naprawiać coś, co nie jest zepsute? RE: Moja strona AI - proszę o ocenę - RoyMaster - 08-10-2024 16:31 (08-10-2024 11:24)Xellos napisał(a): Na próbę wygenerowałem kilka obrazków i mogę powiedzieć że...jak dla mnie strona jest super - prosta, czytelna, szybka, łatwa w obsłudze. Klikasz - działa. Uwierz mi, że to jest kwestia dobrego prompt który wprowadzisz do modelu. Mam wgląd na generowane zdjęcia i w życiu byś nie powiedział, że są wygenerowane. Tutaj pierwsze z brzegu. Niestety większość jest nsfw więc nie nadają się do publikacji Z tą rejestracja to jeszcze nie wiem, jedyne co to pewnie zmieni się wygląd RE: Moja strona AI - proszę o ocenę - itmaster - 08-10-2024 19:53 Nie no, trzeba przyznać, że bardzo realistyczne generuje te babeczki. |