Gamee - Platforma gier numer 1 na Telegramie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: AirDropy (/Forum-AirDropy-460) +--- Wątek: Gamee - Platforma gier numer 1 na Telegramie (/Temat-Gamee-Platforma-gier-numer-1-na-Telegramie-177451) |
Gamee - Platforma gier numer 1 na Telegramie - dawidekch - 12-09-2024 11:48 Platforma gier numer 1 na Telegramie. Napędzana tokenem $GMEE. Graj w gry ze znajomymi Wydobywaj waluty ze swoim zespołem Obracaj Kołem Fortuny Odbierz swoje nagrody! Reflink Czysty_link RE: Gamee - Platforma gier numer 1 na Telegramie - korlim - 12-09-2024 15:35 jakiś dowód wypłaty? coś więcej o platformie? RE: Gamee - Platforma gier numer 1 na Telegramie - dawidekch - 12-09-2024 17:32 Jeszcz nic nie wypłaciłem bo od rana tam jestem. Polecił mi ją znajomy który siedzi na codzien w różnych airdropach. Na telegramie ma ponad 7 milionów użytkowników Edit: Na dzień dzisiejszy 16.09.2024 jest już ponad 10 milionów użytkowników. Więc społeczność szybko rośnie. |