Ewhoring - reportaż - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ewhoring - reportaż (/Temat-Ewhoring-reportaz-177434) |
Ewhoring - reportaż - sportowytelefon - 08-09-2024 19:50 Cześć, nietypowa sprawa. Jestem niezależnym dziennikarzem. Piszę material (reportaż) o EWH. Nie chcę robić dymu, sztucznego skandalu, ani wypisywać głupot, tylko opisać temat rzetelnie i uczciwie, więc chcę porozmawiać z tymi, którzy na rzeczy znają się najlepiej – z wami. Uwierzytelniam się, zapewniam anonimowość i gwarantuję dochowania tajemnicy dziennikarskiej – do tego jestem zobowiązany nie tylko moralnie ale i prawnie. Nie wolno mi ujawnić żadnej informacji od was bez waszej akceptacji. Nie oczekuję darmowego kursu ani spowiedzi. Interesuje mnie jak się wkręciliście w tę robotę, jak ją łączycie z codziennym życiem, co jest w niej trudne, co satysfakcjonujące, a co wkurwiajace itd. Jeśli chcecie poopowiadac, dajcie znać. Zostawiam tg i maila. [/font] @sportphone [email protected] RE: Ewhoring - reportaż - NowyUser - 08-09-2024 21:10 Nie popieram ewh. Ale taki wywiad tylko zaszkodzi tej branży. Także zapomnij, że ktoś z Tobą pogada na ten temat. RE: Ewhoring - reportaż - Hybrid1990 - 08-09-2024 21:38 Wątpię żeby bez zachęty finansowej ktoś poważny z tej branży z tobą chciał rozmawiać, o ile można nazwać w ogóle taką osobę poważną, skoro zarabia na takim czymś. Dla ciekawostki powiem, że od kilku miesięcy nie wspieramy już tego typu zarabiania na forum - wszystkie dzienniki, poradniki czy pytania dot. ewhoringu trafiają do kosza. Gdzie się pojawi ten ewentualny reportaż? RE: Ewhoring - reportaż - NowyUser - 09-09-2024 21:03 Widzę, że forum trochę trzęsie portami po aferze pandora gate RE: Ewhoring - reportaż - Hybrid1990 - 19-09-2024 16:42 Brak odpowiedzi autora tematu na pytanie gdzie pojawi się artykuł, więc zamykam temat, bo podejrzewam że nie jest żadnym dziennikarzem. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |