Program partnerski z kuponami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Program partnerski z kuponami (/Temat-Program-partnerski-z-kuponami-177393) |
Program partnerski z kuponami - asd4 - 26-08-2024 19:56 Dzień dobry wszystkim Czy jest taki program partnerski który oferuje kupony rabatowe do poszczególnych produktów np tylko z aliexpress które mogę promować i mieć z tego prowizję? Czyli mam np stronę i tam listę produktów i kuponów rabatowych do nich połączonych api i aktualizowanych na bieżąco z siecią afiliacyjną. Potencjalny klient wchodzi na moją stronę, ma listę kuponów do wyboru, wybiera np odkurzacz i ma przycisk „Skorzystaj z kuponu” i przenosi go na Ali do wybranego produktu. I ja mam z tego prowizje że użył kodu. Jest takie coś? Mam nadzieję że napisałem zrozumiale. Np na mylead jest coś takiego ale to promowanie właśnie takiej strony z kuponami, a to JA chce mieć taką stronę i zarabiać na prowizji od poleceń kuponów do poszczególnych produktów np tylko na AliExpress ewentualnie ogólnie do różnych sklepów. Tworzę strony internetowe, lecz w afiliacji raczkuję. Proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam. RE: Program partnerski z kuponami - Czaq - 09-10-2024 10:04 @[asd4] Istnieje możliwość wykorzystania własnych produktów bezpośrednio od afiliacyjnych reklamodawców pokroju AliExpress czy wielu innych serwisów e-commerce. W tym przypadku po API możesz stworzyć konkretne odniesienia do występujących produktów i otrzymać prowizję za każdą sprzedaż od pozyskanego klienta. Strona z kuponami o której wspomniałeś również istnieje ale nie ma problemu byś otrzymał dostęp w MyLead również do powyższych e-commerce kampanii. W razie potrzeby daj znać - podeślę jak to uruchomić poprawnie na swojej stronie. |