![]() |
Strona, zarabia SPOTIUP*** - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Sprzedam (/Forum-Sprzedam-30) +---- Wątek: Strona, zarabia SPOTIUP*** (/Temat-Strona-zarabia-SPOTIUP-177361) |
Strona, zarabia SPOTIUP*** - K4_86 - 16-08-2024 16:15 1.Nazwa przedmiotu : Strona www 2.Opis przedmiotu : niżej 3.Zdjęcia : brak 4.Kontakt : PM 5.Cena : 5k 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PM Sprzedam stronę WEJDŹ I ZOBACZ JAKA wraz z opisem jak zarobić na tym. Zasada jest prosta kupujesz taniej sprzedajesz drożej. Jaki zysk? 50% od zakupu. Inwestycja? im większa tym taniej i większy zarobek ![]() Powiedzmy kupuje za 10 zł, sprzedaje za 40 zł. Co sprzedaje? Upgrade konta spotify ![]() Strona kodowana od zera, dedykowana typowo. Zainteresowane osoby proszę PM. Strona nadal zarabia. Czemu sprzedaje? Bo mi się zwyczajnie nie chce w to bawić i mam inne tematy. Cena zapewne do małej negocjacji RE: Strona, zarabia SPOTIUP*** - Gremquen - 17-08-2024 09:22 No to ile ta strona zarabia? Podstawowa informacja. Chyba że nie sprzedajesz biznesu a czas spedziny na development tego? RE: Strona, zarabia SPOTIUP*** - K4_86 - 22-08-2024 18:34 To co spędziłem nad tym to jedno. Powiem tak zainwestowałem 1k i w miesiąc zarobiłem 3k ![]() RE: Strona, zarabia SPOTIUP*** - mieto1969 - 24-08-2024 04:50 Drogo |