Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Konta Facebook, instagram, gmail, WP, interia - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Sprzedam (/Forum-Sprzedam-30)
+---- Wątek: Konta Facebook, instagram, gmail, WP, interia (/Temat-Konta-Facebook-instagram-gmail-WP-interia-177322)

Konta Facebook, instagram, gmail, WP, interia - xNoName - 29-07-2024 06:59

1.Nazwa przedmiotu :Konta: Facebook, instagram, gmail
2.Opis przedmiotu :
Wszystkie konta żeńskie , w większości puste, niektóre mogą zawierać zdjęcie profilowe lub podstawowe informacje (miejsce urodzenia, miejsce pracy, szkoły)

Konta Facebook
Część posiada zgrane cookies - cena z cookies + 20 gr.

Nazwy kont gmail wygenerowane przez gmail, konta nie potwierdzone telefonicznie, ale aktywne, dodany adres pomocniczy (może nie działać).

Konta mają być aktywne w momencie sprzedaży, nie uznaje reklamacji po 2,3 czy 10 dniach (nie odpowiadam za sposób użycia i konsekwencje w postaci checkpointow przy podejrzanych działaniach).

MINIMALNY ZAKUP: conajmniej 100 zł.
3.Zdjęcia :
4.Kontakt : telegram: XMaline
5.Cena :
Konta Facebook
Data założenia:
z obecnego miesiąca - 3,80 zł
1 miesięczne - 4 zł
2 miesięczne 4,20zł
3 miesięczne 4,40zł
+ każdy kolejny miesiąc kolejne 20gr
+ w przypadku zakupu kont z cookies - do podanej ceny należy doliczyć 20gr/szt

Konta instagram:
z obecnego miesiąca - 4zł
1 miesięczne - 4,20
2 miesięczne - 4,40
3 miesięczne 4,60
+ każdy kolejny miesiąc kolejne 20gr/szt

Konta Gmail:

świeże - 2zł
1 miesięczne - 2,20zł
2 miesięczne - 2,40zł
3 miesięczne - 2,60zł
+ każdy kolejny miesiąc - kolejne +20gr/szt

NA OSTATNIEJ STRONIE TEGO TEMATU NALEŻY SPRAWDZIĆ JAKIE KONTA ZOSTAŁY O CZYM BĘDĘ NA BIEŻĄCO INFORMOWAĆ, Można też oczywiście pisać - najlepiej na TELEGRAMIE
6.Sposób zapłaty za przedmiot : blik, LTC, USDT (tron/erc), przelew bankowy

RE: Konta Facebook, instagram, gmail, WP, interia - szpilmen - 29-08-2024 23:25

Napisz priv bo masz pełną skrzynkę. Jestem zainteresowany większą ilością

RE: Konta Facebook, instagram, gmail, WP, interia - chudy10001 - 10-09-2024 22:04

potrzebuję 20 kont google. Czy jeszcze aktualne?

RE: Konta Facebook, instagram, gmail, WP, interia - nunek07 - 16-09-2024 09:15

Aktualne?
Potrzebowałbym na próbę kilku kont gmail, IG, może FB.

RE: Konta Facebook, instagram, gmail, WP, interia - xNoName - 25-09-2024 13:14

Cały czas aktualne, nie było mnie kilka/kilkanaście dni na telegramie z powodu urlopu, ale już jestem Smile.

Jeśli chodzi o stany - mam ograniczoną ilość jeśli chodzi o fb i insta, zostało mi jeszcze po kilka tysięcy kont z lutego/czerwca/ z lipca chyba same fb/ sierpnia - fb + mała ilość kont insta. Gmail’s zostało mi około tysiąc kont, bodajże z czerwca lub lipca.

Od września część kont będzie miała wykonaną dodatkowo weryfikację numerem telefonu, cena za takie konto będzie około 50groszy droższe.

Dodatkowo możliwe, ze za niedługo wprowadzę usługi polegające na potwierdzaniu polskim numerem telefonu na serwisach: gmailu, instagramie, Facebooku, tinderze, olx i kilku innych.

Cały czas aktualne, nie było mnie kilka/kilkanaście dni na telegramie z powodu urlopu, ale już jestem Smile.

Jeśli chodzi o stany - mam ograniczoną ilość jeśli chodzi o fb i insta, zostało mi jeszcze po kilka tysięcy kont z lutego/czerwca/ z lipca chyba same fb/ sierpnia - fb + mała ilość kont insta. Gmail’s zostało mi około tysiąc kont, bodajże z czerwca lub lipca.

Od września część kont będzie miała wykonaną dodatkowo weryfikację numerem telefonu, cena za takie konto będzie około 50groszy droższe.

Dodatkowo możliwe, ze za niedługo wprowadzę usługi polegające na potwierdzaniu polskim numerem telefonu na serwisach: gmailu, instagramie, Facebooku, tinderze, olx i kilku innych.

RE: Konta Facebook, instagram, gmail, WP, interia - Bobi2k17 - 05-10-2024 11:39

Chce kupić konta kobiece. Nie moge ci wysłać wiadomości bo pisze że przekroczyłeś limit wiadomości. Napisz do mnie na priv.

RE: Konta Facebook, instagram, gmail, WP, interia - xNoName - 05-10-2024 21:16

nie wiem czemu taki komunikat, skrzynka opróżniona. Napisałem PW Smile

Konta FB. Insta, gmail aktualne, różne mieisące, trzeba pytać o konkretne Smile

RE: Konta Facebook, instagram, gmail, WP, interia - xNoName - 28-10-2024 10:32

Konta aktualne, obecnie konta dostęne z miesięcy:

10.2024 - FB, insta, gmail
09.2024 - FB, insta
08.2024 - FB, Inta
07.2024 - FB, insta (mała ilość), Gmail (mała ilość)
06.2024 - FB, insta, gmail (mała ilość)
05.2024 - FB, insta
04.2024 - insta
02.2024 - fb, insta
01.2024 - FB (mała ilość)

RE: Konta Facebook, instagram, gmail, WP, interia - xNoName - 07-01-2025 14:54

UP
z uwagi na duży ruch, ceny uległy zmianie -

Data założenia:
Konta FB
z obecnego miesiąca - 3,80 zł
1 miesięczne - 4 zł
2 miesięczne 4,20zł
3 miesięczne 4,40zł
+ każdy kolejny miesiąc kolejne 20gr
+ w przypadku zakupu kont z cookies - do podanej ceny należy doliczyć 20gr/szt

Konta instagram:
z obecnego miesiąca - 4zł
1 miesięczne - 4,20zł
2 miesięczne - 4,40zł
3 miesięczne 4,60zł
+ każdy kolejny miesiąc kolejne 20gr/szt

Konta Gmail:

świeże - 2zł
1 miesięczne - 2,20zł
2 miesięczne - 2,40zł
3 miesięczne - 2,60zł
+ każdy kolejny miesiąc - kolejne +20gr/szt

Odpowiadam wyłącznie na TELEGRAMIE, ponieważ to najprostszy i najszybszy sposób kontaktu. Uprzedzam - ceny podane wyżej nie są do negocjacji - możliwy rabat 5% od ceny w przypadku zakupu +1000 kont JEDNORAZOWO (tj. zakup wspomnianej ilości w jednej transakcji)

Już niedługo prawdopodobnie dojdą konta linkedin - jednak z uwagi na trudności przy zakładaniu i małą dostępność na rynku - biorąc pod uwagę cenę na innych, zagranicznych serwisach, szacuję cenę około 13-14zł/szt za konto +3miesiące.

Obecnie zostały konta:
01.2025 - fb/instagram
12.2024 - instagram
11.2024 - instagram
10.2024 - instagram