Wymiana krypto na PLN konto bankowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Wymiana krypto na PLN konto bankowe (/Temat-Wymiana-krypto-na-PLN-konto-bankowe-177259) |
Wymiana krypto na PLN konto bankowe - xNoName - 08-07-2024 15:44 Cześć, Potrzebuje co miesiąc spieniężać usdt lub ltc w ramach przyjmowania płatności za swoje produkty, kwotowo 10-20tys miesięcznie, czy jest jakaś giełda/kantor która umożliwia mi sprzedaż krypto i wpłatę bezpośrednio na moje konto bankowe w polskim banku? Liczyłem na Binance, ale widzę, że mają jedynie możliwość na portfel zen do którego nie jestem przekonany. RE: Wymiana krypto na PLN konto bankowe - ades - 08-07-2024 21:05 coinbase i mozesz na paypala wysyłać, a potem konto na paypal dochodzi w sekunde kiedyś był swietny portfel i nadal istnieje 4coins.pl , super wymiany robili, potem komus w kraju sie crypto nie spodobało i wymieniali tylko kupione w ich serwisie, teraz nie wiem, sprawdź |