Reffbacki za konta bankowe - załóż konto, zgarnij premię od banku + dodatkowy bonus - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: Reffbacki za konta bankowe - załóż konto, zgarnij premię od banku + dodatkowy bonus (/Temat-Reffbacki-za-konta-bankowe-zaloz-konto-zgarnij-premie-od-banku-dodatkowy-bonus-177236) Strony: 1 2 |
Reffbacki za konta bankowe - załóż konto, zgarnij premię od banku + dodatkowy bonus - Parotkin - 29-06-2024 11:14 Cześć! Jeśli chcesz założyć konto w banku zgarniając premię od samego banku + reffback, dobrze trafiłeś. Wybierz interesujące Cię konto i skontaktuj się ze mną przez wiadomość prywatną! Bank Pekao Konto Przekorzystne 50 zł na start Łączny bonus od banku: 300 zł dla osób do 26 lat / 200 zł dla osób +26 lat Reffback: 40 zł wypłacany w dzień otwarcia konta Refflink do założenia konta (18-26 lat): KLIK Refflink do założenia konta (powyżej 26 lat): KLIK Warunki wypłaty reffbacku: - skorzystanie z linku promocyjnego, wypełnienie wniosku o otwarcie konta i zawarcie umowy z bankiem - potwierdzenie w wiadomości prywatnej godziny i daty wypełnienia wniosku o otwarcie konta -screenshot zawartej umowy z bankiem (wrażliwe dane typu PESEL, imię i nazwisko, adres zamieszkania itp. można zamazać). Velo Bank Velo Konto 60 zł na start wypłacane przez bank na drugi dzień Łączny bonus od banku: 600 zł Reffback: 40 zł wypłacane na drugi dzień tuż po przyznaniu pierwszej premii od banku Refflink do założenia konta: KLIK Warunki wypłaty reffbacku: - skorzystanie z linku promocyjnego, wypełnienie wniosku o otwarcie konta i zawarcie umowy z bankiem - Przekazanie mi w wiadomości prywatnej godziny i daty wypełnienia wniosku -screenshot zawartej umowy z bankiem (wrażliwe dane typu PESEL, imię i nazwisko, adres zamieszkania itp. można zamazać). mBank
eKonto Możliwości – Konto dla Młodych (18-24 lat) Łączny bonus od banku: 600 zł Reffback: 45 zł Refflink do założenia konta: KLIK Warunki wypłaty reffbacku: - skorzystanie z linku promocyjnego, wypełnienie wniosku o otwarcie konta i zawarcie umowy z bankiem - Przekazanie mi w wiadomości prywatnej godziny i daty wypełnienia wniosku - wykonanie 5 dowolnych płatności kartą, BLIKIEM lub telefonem i screenshoty z zawartych transakcji -screenshot zawartej umowy z bankiem (wrażliwe dane typu PESEL, imię i nazwisko, adres zamieszkania itp. można zamazać). Alior Bank Konto Jakże Osobiste 50 zł na start po miesiącu Łączny bonus od banku: 500 zł Reffback:20 zł Refflink do założenia konta: KLIK Warunki wypłaty reffbacku: - skorzystanie z linku promocyjnego, wypełnienie wniosku o otwarcie konta i zawarcie umowy z bankiem - Przekazanie mi w wiadomości prywatnej godziny i daty wypełnienia wniosku - wykonanie 1 dowolnej płatności kartą i screenshot z zawartej transakcji -screenshot zawartej umowy z bankiem (wrażliwe dane typu PESEL, imię i nazwisko, adres zamieszkania itp. można zamazać). BNP Paribas
Konto Otwarte na Ciebie 80 zł na start po miesiącu od banku Łączny bonus od banku: 610 zł Reffback: 25 zł Refflink do założenia konta: KLIK Warunki wypłaty reffbacku: - skorzystanie z linku promocyjnego, wypełnienie wniosku o otwarcie konta i zawarcie umowy z bankiem - Przekazanie mi w wiadomości prywatnej godziny i daty wypełnienia wniosku - wykonanie 1 dowolnej płatności kartą lub BLIKIEM i screenshot z zawartej transakcji -screenshot zawartej umowy z bankiem (wrażliwe dane typu PESEL, imię i nazwisko, adres zamieszkania itp. można zamazać). Santander Bank
Konto Santander Łączny bonus od banku: 600 zł Reffback: 30 zł Refflink do założenia konta: KLIK Warunki wypłaty reffbacku: - skorzystanie z linku promocyjnego, wypełnienie wniosku o otwarcie konta i zawarcie umowy z bankiem - Przekazanie mi w wiadomości prywatnej godziny i daty wypełnienia wniosku - wykonanie jednej lub więcej płatności kartą lub BLIKIEM na kwotę przynajmniej 10 zł w miesiącu otwarcia konta i screenshot/screenshoty z zawartych transakcji -screenshot zawartej umowy z bankiem (wrażliwe dane typu PESEL, imię i nazwisko, adres zamieszkania itp. można zamazać). Ogólne zasady wypłat reffbacku: - reffback staram się wypłacać od razu kiedy wszelkie przesłanki do jego przyznania zostają spełnione - dla pewności poprawnego zliczenia wniosków warto skorzystać z przeglądarki Google Chrome - zaakceptuj pliki cookies na stronie promocyjnej banku i nie korzystaj z trybu Incognito (prywatnego) ani VPN - w rzadkich sytuacjach (około 2,5% całości) informacja o poprawnie założonym koncie pojawia się u mnie z 2-3 dniowym opóźnieniem. Dotyczy to wyłącznie kont w bankach Velo oraz Pekao. Korzystaj z przeglądarki Google Chrome i zaakceptuj cookies aby zminimalizować szansę na opóźnienie - reffback wypłacam na numer rachunku, który będzie widniał w umowie, przy czym dla użytkowników forum ze stażem konta ponad 2 lata i/lub +200 postów możliwe są inne metody wypłaty, czyli: przelew bankowy na dowolne konto, przelew BLIK na telefon, PayPal, Revolut, krypto RE: Reffbacki za konta bankowe - załóż konto, zgarnij premię od banku + dodatkowy bonus - SkylineR34 - 22-07-2024 14:32 Polecam, promo z Velo poszło bez problemów na drugi dzień. RE: Reffbacki za konta bankowe - załóż konto, zgarnij premię od banku + dodatkowy bonus - Czajnik3434 - 25-08-2024 10:52 Zalozylem velobank, szczegoly wyslalem na pv Edit : brak kontaktu z autorem poki co, konto Velo bank zalozolne z reflinku , premie od banku dostalem , wiec czekam na refback i kontakt z autorem . Edit 2: dalej brak kontaktu z autorem mimo wykonania wszystkich warnukow. RE: Reffbacki za konta bankowe - załóż konto, zgarnij premię od banku + dodatkowy bonus - Hybrid1990 - 31-08-2024 18:50 @Czajnik3434 refback wykonałeś 25 sierpnia, zgadza się? Parotkin - Ostatnia wizyta: 21-08-2024 15:44 Na razie nie ma mowy o oszustwie z jego strony, skoro nie było go na forum na długo przed tym jak wykonałeś refback. Poczekajmy. RE: Reffbacki za konta bankowe - załóż konto, zgarnij premię od banku + dodatkowy bonus - Czajnik3434 - 01-09-2024 16:59 Tak 25.08 bylo wszystko wykonane , no czekamy . Edit . Czekam dalej autor poprosil mnie o dodatkowy screen (z nagroda od velo) i znowu wsiakl . RE: Reffbacki za konta bankowe - załóż konto, zgarnij premię od banku + dodatkowy bonus - Czajnik3434 - 17-09-2024 10:52 Proszę o usuniecie postu koledze. Refbacka nie wyplacil , 05.09 napisal mi ze zapomina sie tutaj logowac i prosi mnie jeszcze o jeden screen , ktory mu przeslalem i odrazu wyplaci refback , poczym autor znowu nie logowal. Dzis w nocy przeczytal wiadomosci i nawet nie odpisal , a post z linkami dalej wisi, choc jawnie unika wyplaty obiecanego refbacka @Hybrid1990 RE: Reffbacki za konta bankowe - załóż konto, zgarnij premię od banku + dodatkowy bonus - Hybrid1990 - 17-09-2024 13:08 @[Parotkin] +20% za olewkę tematu refbacku. Nie masz czasu lub się zapominasz - zgłoś temat do zamknięcia. Kolejna skarga pomimo twojego zalogowania się na forum oznaczać będzie kolejny warn i zamknięcie tematu, a niewypłacenie refbacku - ban na forum. RE: Reffbacki za konta bankowe - załóż konto, zgarnij premię od banku + dodatkowy bonus - Czajnik3434 - 19-09-2024 13:59 Autor sie nie odniosl do zarzutow mimo logowania , tutaj jak i na pm , wiec sprawa chyba jest jasna niestety . RE: Reffbacki za konta bankowe - załóż konto, zgarnij premię od banku + dodatkowy bonus - Parotkin - 19-09-2024 17:22 @Hybrid1990 tak, ogólnie to moja wina, po prostu stosunkowo mało osób było zainteresowanych skorzystaniem z reffbacku poprzez zarabiam.com co sprawiło, że wchodziłem tu dość sporadycznie. W związku z tym myślę, że lepiej będzie zamknąć temat i o to właśnie proszę. @Czajnik3434 podczas sprawdzania screenów potwierdzających zasadność przyznania reffbacku, które wysłałeś mi w prywatnej wiadomości "uwaliło" mi całkowicie przeglądarkę, tak że każda próba jej otwarcia kończyła się jej natychmiastowym zamykaniem. Nie wiem czy na zewnętrznych serwerach, na których hostowane były te zdjęcia był jakiś "wirus" czy jakaś nachalna reklama/nakładka na stronie zmieniła coś w kodzie przeglądarki. Tak czy siak musiałem ją finalnie usunąć. Niestety aby odzyskać dane do logowania na to forum musiałem się solidnie postarać Mimo wszystko, przepraszam za zwłokę. Reffback został przyznany i pieniądze masz już na koncie RE: Reffbacki za konta bankowe - załóż konto, zgarnij premię od banku + dodatkowy bonus - Czajnik3434 - 19-09-2024 17:33 Tak potwierdzam, refback wplynal na konto wiec wszystko ok , fajnie ze wyjasnila sie sytuacja w takim razie Pozdrawiam |