od czego zacząc? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: od czego zacząc? (/Temat-od-czego-zaczac-177225) |
od czego zacząc? - psjanank - 24-06-2024 23:04 tak jak w temacie, nie wiem od czego zaczac. mam ogromne checi naprawde sporo czasu oraz checi do nauki. dlugo szukam czegos dla mnie ale nie moge niestety nic znalezc. odnosnie jakis umiejetnosci czy doswiadczenia, nie mam raczej zadnych, nie umiem w grafiki, montowanie, programowanie (ale obsluguje komputer bezproblemowo). Czy moze ktos mi cos polecic? albo chociaz naprowadzic mnie czego sie uczyc? Z moich zastrzeżeń to jedynie to ze z daleka sie trzymam od zarabiania typu afiliacja, nie jest to po prostu dla mnie. Licze na pomoc RE: od czego zacząc? - Arcanv92 - 29-06-2024 17:55 Jak chcesz się czegoś konkretnie uczyć to zdecydowanie poleciłbym angielski + programowanie. Jak chcesz zacząć coś potencjalnie zarabiać to może jakiś faceless kanał na YT poprzez wspomaganie się AI? RE: od czego zacząc? - 1Bob - 22-08-2024 19:13 Zarabiam na sprzedaży oprogramowania i usług IT> to są rzeczywiste zarobki, a nie wirtualne. Ceny robią swoje. |