Ewhoring z własną modelka do zdjęć - gdzie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ewhoring z własną modelka do zdjęć - gdzie? (/Temat-Ewhoring-z-wlasna-modelka-do-zdjec-gdzie-177177) |
Ewhoring z własną modelka do zdjęć - gdzie? - Jason13 - 10-06-2024 12:22 Dzień dobry wszystkim, czytałem na forum o metodach ewho, moja znajoma z którą współpracowałem, działała na zbiorniku, jednak po zmianach regulaminu nie ma tylu chętnych co kiedyś na foty i filmy za cash. Pomyślałem, że mogłaby założyć OF skoro znane dziewczyny wykręcają tam niebotyczne kwoty, ale gdzie to pomować? Czy znacie strony, gdzie mogłaby założyć konto i tam zdobywać znajomych, popularność i w końcu przekierowywać ruch na onlyfans? Może jednak coś innego? Może jakaś inna strona? Kamerki na Showup odpadają, ma za mało czasu na siedzenie kilka godzin przed kompem a ja za nią tego nie zrobię ?. Nie wiem na czym polega telegram i czy tam też jest możliwość jakichś płatności jeśli chodzi o założenie płatnego czatu grupowego. Snapa sam kiedyś próbowałem z paczkami fotek ale to była katorga, 1 na 100 chętnych zapłacił cokolwiek. Z góry dziękuję za rady. Ewhoring z własną modelka do zdjęć - gdzie? - Hybrid1990 - 10-06-2024 14:30 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |