Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Gotowy projekt - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Gotowy projekt (/Temat-Gotowy-projekt-177094)

Strony: 1 2

Gotowy projekt - warchlak95 - 06-06-2024 15:10

1.Nazwa przedmiotu : Gotowy projekt pod zarabianie online
2.Opis przedmiotu : Witam - sprzedam gotowy projekt pod zarabianie online. Nie ma ani dolnej ani górnej granicy w zarobkach. Potrzebna jedynie inwestycja - ile zaninwestujesz tyle wyciągasz + około 80% profitu
3.Zdjęcia : zbędne
4.Kontakt : telegram - heszkewmeszkee
5.Cena : 4000
6.Sposób zapłaty za przedmiot : blik

RE: Gotowy projekt - Gremquen - 06-06-2024 18:51

Mordo zainwestuj 5000 i już będziesz miał kasę ze sprzedaży pomysłu, a potem to mnóż i mnóż

RE: Gotowy projekt - warchlak95 - 13-06-2024 12:01

aktualne Wink

RE: Gotowy projekt - TakieŻycie - 13-06-2024 17:17

Czyli mówisz że jest to inwestycja bez ryzyka która za każdym razem się zwraca tak?

RE: Gotowy projekt - warchlak95 - 14-06-2024 13:01

(13-06-2024 17:17)TakieŻycie napisał(a):  Czyli mówisz że jest to inwestycja bez ryzyka która za każdym razem się zwraca tak?

tak

RE: Gotowy projekt - TakieŻycie - 15-06-2024 13:18

A ile czasu zajmuje zwrot inwestycji ? I potrzebne jest włożenie jakiejś ilości pracy w to?

RE: Gotowy projekt - warchlak95 - 17-06-2024 13:50

(15-06-2024 13:18)TakieŻycie napisał(a):  A ile czasu zajmuje zwrot inwestycji ? I potrzebne jest włożenie jakiejś ilości pracy w to?

kilka dni, max 30 minut

RE: Gotowy projekt - TakieŻycie - 17-06-2024 18:59

Wstępnie jestem zainteresowany, ale nie chciałbym ryzykować dlatego mam dla Ciebie ofertę:
Kupiłbym od Ciebie ten projekt ale poprzez umowę kupna-sprzedaży wraz z klauzulą na warunkach w stylu -jeśli projekt okaże się tak skuteczny jak piszesz przez 6 miesięcy będę Ci oddawał 50% zysków, natomiast jeśli projekt nie będzie zgodny z opisem pokryjesz moje koszta związane z zakupem projektu jak i inwestycjami w niego.

-Jestem w stanie zapłacić więcej abyś po odprowadzeniu podatku otrzymał umówione 4 tysiące na czysto.

-Jestem w stanie dojechać w umówione przez Ciebie miejsce w celu podpisania umowy a także opłacić kancelarie prawną która sporządziła by nam tego typu umowę na powyższych warunkach na mocy prawnej.

Ja miałbym zabezpieczenie że kupuje na pewno to co opisujesz a Ty jeśli piszesz prawdę zarobisz więcej niż 4 tysiące.

Co o tym sądzisz?

RE: Gotowy projekt - itmaster - 17-06-2024 19:51

(17-06-2024 18:59)TakieŻycie napisał(a):  Wstępnie jestem zainteresowany, ale nie chciałbym ryzykować dlatego mam dla Ciebie ofertę:
Kupiłbym od Ciebie ten projekt ale poprzez umowę kupna-sprzedaży wraz z klauzulą na warunkach w stylu -jeśli projekt okaże się tak skuteczny jak piszesz przez 6 miesięcy będę Ci oddawał 50% zysków, natomiast jeśli projekt nie będzie zgodny z opisem pokryjesz moje koszta związane z zakupem projektu jak i inwestycjami w niego.

-Jestem w stanie zapłacić więcej abyś po odprowadzeniu podatku otrzymał umówione 4 tysiące na czysto.

-Jestem w stanie dojechać w umówione przez Ciebie miejsce w celu podpisania umowy a także opłacić kancelarie prawną która sporządziła by nam tego typu umowę na powyższych warunkach na mocy prawnej.

Ja miałbym zabezpieczenie że kupuje na pewno to co opisujesz a Ty jeśli piszesz prawdę zarobisz więcej niż 4 tysiące.

Co o tym sądzisz?

O Ty spryciarzuJerk

RE: Gotowy projekt - Gremquen - 18-06-2024 09:54

(17-06-2024 19:51)itmaster napisał(a):  
(17-06-2024 18:59)TakieŻycie napisał(a):  Wstępnie jestem zainteresowany, ale nie chciałbym ryzykować dlatego mam dla Ciebie ofertę:

Co o tym sądzisz?

O Ty spryciarzuJerk
Bardzo dobrze.
Jeśli sprzedawca to nie oszust, to powinien się zgodzić Smile