Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Hamster Kombat gra na telegramie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: AirDropy (/Forum-AirDropy-460)
+--- Wątek: Hamster Kombat gra na telegramie (/Temat-Hamster-Kombat-gra-na-telegramie-177060)

Hamster Kombat gra na telegramie - Zozus - 30-05-2024 19:20

Nowa gra bardzo podobna do Notcoin tylko z kilkoma dodtkowymi funkcjami.
Ograniczenia Boost do godziny i ilości w Notcoinie można było wyklikiwać wszystko naraz
Dodatkowo karty które dają nam monety co godzine. Dzienny bonus za trafienie 3 kart tzw. Daily Combo.

Social questy

REFLINK Bonus 5000 coin

CZYSTY Nwm czy jest jakiś bonus na start bez polecenia
[Obrazek: 1717092825435.jpg]

[Obrazek: 1717092877949.jpg]

RE: Hamster Kombat gra na telegramie - Zozus - 31-05-2024 15:39

[Obrazek: IMG-20240531-162629.jpg]
Dzisiejsze daily combo
Kupno tych trzech konkretnych kart daje nagrodę 5000000

RE: Hamster Kombat gra na telegramie - karolek22210 - 10-07-2024 12:45

Dość spora pula graczy jest bo 250 milionów, a tutaj widzę na forum cisza jakby nikt nie grał hehe
Wczoraj wyszła informacja, że gra ma wchodzić na giełdę możliwe, że coś się na tym zarobi Smile

Link - dostaje się na start monety kto ma większy staż tym więcej ma monet na start.
Ja akurat już wydobywanie mam 2 mln na godzinę Smile

Czysty

RE: Hamster Kombat gra na telegramie - Eduardo213 - 29-07-2024 18:20

Nazbierał człowiek tych punktów, a Ci ciągle zmieniają zasady, przecież to już żałosne się robi..
Najpierw drop miał zależeć od ilości zebranych monet.
Później od rozwinięcia Chomika i kart.
Później jeszcze od ilości wydobywanych tokenów na godzinę.
Teraz dodali jakieś gry, ta na telegramie ok, bo zajmuje 30 sekund, ale po kilku dniach wprowadzają następne gry, które trzeba pobrać i w nie długo grać, żeby dostać jakieś klucze. Żeby to jeszcze była gra, ściągnąłem to na chwilę, ale tam jest gry na 15/20 sekund i 3 razy tyle oglądania reklam. Ludzie na X'ie piszą, że mniej więcej 30 minut trzeba poświęcić żeby zdobyć 4 klucze i tak każdego dnia. ( Ja odpuścilem )Teraz ktoś pomyśli, ale to przecież nie trzeba tego klikać, no właśnie nie do końca.. bo ilość zebranych kluczy ma znaczenie przy airdropie.. mają taką społeczność, od startu projektu ich kanał na yt ma prawie MILIARD wyświetleń tych ich fiomow, a robią takie rzeczy.

Info z ich X'a że po to wprowadzają te gry, żeby osoby które dopiero zaczynały też mogły dostać tyle tokenow co osoby które grają od początku (XDD).
Pomijam już fakt, że do końca Lipca miało wszystko ruszyć.. a Oni dziś dali info, że mają opóźnienie, bo zastanawiają się jak to zrobić, żeby przy tyłu ludziach, nie było problemów z siecią TON, aby jej nie przeciążyć.. ja to odpuszczam tego Chomika. Big Grin

RE: Hamster Kombat gra na telegramie - overlord25 - 05-09-2024 07:11

Listing został zapowiedziany na 26 wrzesień. Na razie mało punktów mam bo przez parę miesięcy nie wchodziłem na stronę. Gdy dowiedziałem się listingu to postanowiłem wrócić do klikania.

RE: Hamster Kombat gra na telegramie - overlord25 - 27-09-2024 05:08

Niestety bardzo niska cena tokena na giełdzie.

RE: Hamster Kombat gra na telegramie - Decodec - 28-09-2024 10:38

cześć,

ile uzbierałeś tokenów?

RE: Hamster Kombat gra na telegramie - overlord25 - 28-09-2024 17:00

Dostałem 447 tokenów.