![]() |
[Ankieta] Najlepsza przeglądarka. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: [Ankieta] Najlepsza przeglądarka. (/Temat-Ankieta-Najlepsza-przegladarka-17685) |
[Ankieta] Najlepsza przeglądarka. - pkrecik6 - 06-12-2010 13:36 Po oddaniu głosu proszę o krótki komentarz co do wyboru. Czemu uważacie że wybrana przez was przeglądarka jest najlepsza co w niej cenicie itp. Czyli jej zalety jak i wady które w każdej się zdarzają ale które akurat wam zbytnio nie przeszkadzają. A także porównanie np. jeżeli używaliście wcześniej innej przeglądarki niż teraz to podajcie w czym jest lepsza wybrana przeglądarka od innej, lub też możecie napisać że dana przeglądarka jest lepsza od innych bo ma to i to a inne nie mają albo że ta ma takie i takie zalety tak i tak się pracuje na niej i dla was jest na danej przeglądarce najlepiej. UWAGA! W przypadku wybrania odpowiedzi inna proszę podać nazwę przeglądarki i oczywiście dołączyć informacje o które wyżej proszę. Z góry Dzięki ![]() RE: [Ankieta] Najlepsza przeglądarka. - Grabowkers - 06-12-2010 15:12 Wybrałem Mozillę. Dlaczego? Jest dosyć szybka i ma sporo dodatków (wtyczki, skórki itp.). RE: [Ankieta] Najlepsza przeglądarka. - mikolaj90 - 06-12-2010 15:24 Mozilla jest najlepsza. Ma dużo dodatków itp... Jest bardziej dopracowana. Ja używam Google Chrome, bo jest najszybszy, ale za to mniej dopracowany. Exploler i Opera to wobec mnie szajs. RE: [Ankieta] Najlepsza przeglądarka. - Lontek - 06-12-2010 15:31 Zagłosowałem na Mozille ponieważ przyzwyczaiłem się do niej. Ma sporo fajnych dodatków i w ogóle. Ewentualnie Chrome RE: [Ankieta] Najlepsza przeglądarka. - MotorniczyTramwaju - 06-12-2010 15:33 Mozilla Firefox ![]() Wada? Przy wlaczaniu czasem sie przywiesza na kilka sekund. (jednostke mam mocna wiec nie jest to wina pc ani systemu, bo jedyne procesy jakie mam w tle to podtrzymanie wlaczonego windowsa) RE: [Ankieta] Najlepsza przeglądarka. - Lubelak - 06-12-2010 16:44 Przerzuciłem się na Chroma z Firefoxa i jestem bardziej zadowolony,strony wczytują sie tak samo , ale firefox nie pracował zbyt stabilnie PS. Internet Explorer to się nadaje tylko do ściągnięcia mozilli czy chroma po formacie ;p RE: [Ankieta] Najlepsza przeglądarka. - Royside - 06-12-2010 17:29 Oczywiście że Mozilla RE: [Ankieta] Najlepsza przeglądarka. - szulakaluble - 06-12-2010 17:44 Zapewnie wiekszosc z was skonczyła znajomosc z IE w wersji 6... gdzie to ta wersja była dziurawa jak ser szwajcarski... IE 8 to inna bajka. Po 2 temat troche bez sensu bo kazdy bedzie polecał taka przegladarke jaka akurat posiada bo mu pan na informatyce powiedział czy kolega w szkole... a sa i tacy co mysla ze FF i mozila to 2 przegladarki... Radze poczytac o testach przegladarek ktora jest najlepsza i to pod jakim wzgledem (np bezpieczenstwo)... co niektórzy sie moga troche zdziwic Zeby nie było nie korzystam z IE 8 ![]() RE: [Ankieta] Najlepsza przeglądarka. - Kilol - 06-12-2010 18:30 Google Chrome. ![]() RE: [Ankieta] Najlepsza przeglądarka. - KoLoRoWY_O.o - 06-12-2010 18:47 Mozilla Firefox. |