Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
ZEN - Fintech przyjazny kryptowalutom - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374)
+--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458)
+--- Wątek: ZEN - Fintech przyjazny kryptowalutom (/Temat-ZEN-Fintech-przyjazny-kryptowalutom-176716)

ZEN - Fintech przyjazny kryptowalutom - marek505 - 01-03-2024 21:00

Dzisiaj chciałbym przedstawić Wam rozwiązanie, z którego korzystam już od dłuższego czasu i które bardzo ułatwia zarówno codzienne płatności, zakupy online, jak i zarządzanie środkami pomiędzy światem tradycyjnych finansów oraz kryptowalut.

ZEN to nowoczesna aplikacja finansowa i platforma przyjazna kryptowalutom, która pozwala wygodnie zarządzać pieniędzmi, płacić kartą, korzystać z cashbacku, przedłużonej gwarancji oraz sprawnie przesyłać środki pomiędzy kontem bankowym i giełdami kryptowalut.

Jeżeli korzystasz z kryptowalut, robisz zakupy online lub po prostu szukasz nowoczesnej alternatywy dla tradycyjnego banku, ZEN może być bardzo ciekawym rozwiązaniem.

Jak założyć konto w ZEN?

Rejestracja jest bardzo prosta.

1. Pobierz aplikację ZEN.
2. Załóż konto.
3. Zweryfikuj swoją tożsamość.
4. Wpisz kod promocyjny:

**KBZEN**

Dzięki temu możesz otrzymać:

PRO za darmo na określony czas nawet 90 dni

https://www.zen.com/pl/

Dla kogo jest ZEN?

Entuzjaści kryptowalut

To jedna z największych zalet ZEN.

Aplikacja od dawna jest bardzo przyjazna użytkownikom kryptowalut i dla wielu osób stanowi wygodną bramkę pomiędzy światem fiat oraz krypto.

Wpłaty i wypłaty środków z giełd są szybkie i wygodne, a konto może być używane jako dodatkowe konto do zarządzania środkami związanymi z inwestycjami.

Internetowi łowcy okazji

ZEN posiada rozbudowany system cashback.

Za zakupy u partnerów możesz otrzymywać zwrot środków, a lista sklepów stale się powiększa.

Dla osób regularnie kupujących online może to być bardzo ciekawy dodatek.

Podróżnicy

ZEN umożliwia płatności w wielu walutach oraz wygodne przewalutowania bez konieczności zakładania wielu kont.

Osoby szukające alternatywy dla banku

Polski numer konta.

Aplikacja mobilna.

Płatności kartą.

BLIK.

Apple Pay.

Google Pay.

I wiele innych funkcji, których często brakuje w tradycyjnych bankach.

Czym jest ZEN PRO?

Obecnie największy nacisk firma kładzie na rozwój planu PRO.

I szczerze mówiąc to właśnie ten plan wydaje mi się najciekawszy.

Dlaczego?

Ponieważ oprócz klasycznych funkcji finansowych otrzymujemy:

✅ ZEN PRO Card

✅ Cashback

✅ Strefę Nagród

✅ Odłamki i Kamienie

✅ Przedłużoną gwarancję

✅ Ochronę zakupów

Odłamki i Kamienie. O co chodzi?

To jedna z ciekawszych nowości.

Płacąc kartą ZEN PRO zbierasz:

Odłamki

Z nich budujesz:

Kamienie

A następnie Kamienie możesz wymieniać na nagrody oraz zwroty środków.

Można powiedzieć, że jest to rozbudowany system moneyback i nagród.

Im częściej korzystasz z ZEN, tym szybciej budujesz kolejne Kamienie.

Możesz przekazywać Kamienie znajomym i ich polecać do aplikacji, [b]ale aby mieli darmowe PRO należy pamiętać o kodzie KBZEN
[/b]
Tak.

ZEN dodał funkcję społecznościową.

Możesz przekazywać Kamienie innym użytkownikom i pomagać im szybciej budować kolejne nagrody.

Działa również system Odłamków Synergii oraz Odłamków Wdzięczności.

To dość nietypowe rozwiązanie, którego nie spotkałem wcześniej w innych aplikacjach finansowych.

Cashback

To nadal jedna z najmocniejszych stron ZEN.

Niektóre programy cashback wymagają czekania tygodniami na wypłatę.

ZEN stawia na szybkie rozliczenia i współpracuje z setkami partnerów.

Dla osób regularnie robiących zakupy online może to być bardzo przyjemny dodatek.

Przedłużona gwarancja

Kupujesz:

? telefon

? laptop

? telewizor

? konsolę

?️ elektronikę

I płacisz kartą ZEN.

W zależności od planu możesz otrzymać nawet dodatkową ochronę gwarancyjną.

To jedna z tych funkcji, o których wiele osób zapomina, a później okazuje się bardzo przydatna.

Kryptowaluty i ZEN

Dla mnie osobiście to jeden z najważniejszych powodów korzystania z tej aplikacji.

ZEN jest bardzo przyjazny kryptowalutom.

Może ułatwić:

• wpłaty na giełdy,

• wypłaty z giełd,

• zarządzanie środkami pomiędzy fiat i krypto,

• codzienne korzystanie z pieniędzy pochodzących z inwestycji.

Dla wielu osób jest to wygodniejsze rozwiązanie niż korzystanie wyłącznie z tradycyjnego banku.

Dostępne plany

Free
0 zł miesięcznie.

PRO

Promocyjnie:

**9,99 zł miesięcznie**

Standardowa cena jest wyższa, dlatego warto wykorzystać okres promocyjny.

Moja opinia o ZEN

ZEN nie jest zwykłym kontem bankowym.

To bardziej połączenie:

✔ konta wielowalutowego,

✔ karty płatniczej,

✔ aplikacji cashback,

✔ narzędzia przyjaznego kryptowalutom,

✔ programu nagród,

✔ dodatkowej ochrony zakupów.

Jeżeli korzystasz z kryptowalut, robisz dużo zakupów online albo po prostu lubisz nowoczesne rozwiązania finansowe, zdecydowanie warto przetestować tę aplikację.

Załóż konto ZEN

? Kod promocyjny:

**KBZEN**

https://www.zen.com/pl/

Korzystam z ZEN od dłuższego czasu i obecnie jest to jedna z aplikacji finansowych, których używam najczęściej zarówno do codziennych płatności, jak i operacji związanych z kryptowalutami.

RE: ZEN - Fintech przyjazny kryptowalutom - Daarioo - 13-03-2024 23:03

Założyłem sobie tą aplikację głównie do zasilania konta na Binance środkami. Z początku byłem zadowolony, gdyż Binance chciał wypromować ten sposób i nie było żadnych ekstra oplat. Obecnie jest to 1% od wartości wpłacanej kwoty. Więc jak np. chciałem wpłacić 10k zł to pobierał mi za tę usługę 100 zł i Uważam że to bardzo duzo. Wolę robić przelewy z revoluta w euro bo wtedy opłata wynosi tylko 1 euro niezależnie ile wpłacam.

RE: ZEN - Fintech przyjazny kryptowalutom - marek505 - 14-03-2024 12:55

(13-03-2024 23:03)Daarioo napisał(a):  Założyłem sobie tą aplikację głównie do zasilania konta na Binance środkami. Z początku byłem zadowolony, gdyż Binance chciał wypromować ten sposób i nie było żadnych ekstra oplat. Obecnie jest to 1% od wartości wpłacanej kwoty. Więc jak np. chciałem wpłacić 10k zł to pobierał mi za tę usługę 100 zł i Uważam że to bardzo duzo. Wolę robić przelewy z revoluta w euro bo wtedy opłata wynosi tylko 1 euro niezależnie ile wpłacam.

Zgadzam się, jednak to wszystko zależy, opłata między 0.5 a 1% nie jest dużą opłatą, za transfer natychmiastowy. Aktualnie wypłaty z Binance na ZEN masz totalnie bez opłat. No i warto w tych czasach, gdzie się wszystko szybko zmienia jakąś posiadać alternatywę.