![]() |
|
ZEN - Fintech przyjazny kryptowalutom - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: ZEN - Fintech przyjazny kryptowalutom (/Temat-ZEN-Fintech-przyjazny-kryptowalutom-176716) |
ZEN - Fintech przyjazny kryptowalutom - marek505 - 01-03-2024 21:00 Dzisiaj chciałbym przedstawić Wam rozwiązanie, z którego korzystam już od dłuższego czasu i które bardzo ułatwia zarówno codzienne płatności, zakupy online, jak i zarządzanie środkami pomiędzy światem tradycyjnych finansów oraz kryptowalut. ZEN to nowoczesna aplikacja finansowa i platforma przyjazna kryptowalutom, która pozwala wygodnie zarządzać pieniędzmi, płacić kartą, korzystać z cashbacku, przedłużonej gwarancji oraz sprawnie przesyłać środki pomiędzy kontem bankowym i giełdami kryptowalut. Jeżeli korzystasz z kryptowalut, robisz zakupy online lub po prostu szukasz nowoczesnej alternatywy dla tradycyjnego banku, ZEN może być bardzo ciekawym rozwiązaniem. Jak założyć konto w ZEN? Rejestracja jest bardzo prosta. 1. Pobierz aplikację ZEN. 2. Załóż konto. 3. Zweryfikuj swoją tożsamość. 4. Wpisz kod promocyjny: **KBZEN** Dzięki temu możesz otrzymać: PRO za darmo na określony czas nawet 90 dni ↳ https://www.zen.com/pl/ Dla kogo jest ZEN? Entuzjaści kryptowalut To jedna z największych zalet ZEN. Aplikacja od dawna jest bardzo przyjazna użytkownikom kryptowalut i dla wielu osób stanowi wygodną bramkę pomiędzy światem fiat oraz krypto. Wpłaty i wypłaty środków z giełd są szybkie i wygodne, a konto może być używane jako dodatkowe konto do zarządzania środkami związanymi z inwestycjami. Internetowi łowcy okazji ZEN posiada rozbudowany system cashback. Za zakupy u partnerów możesz otrzymywać zwrot środków, a lista sklepów stale się powiększa. Dla osób regularnie kupujących online może to być bardzo ciekawy dodatek. Podróżnicy ZEN umożliwia płatności w wielu walutach oraz wygodne przewalutowania bez konieczności zakładania wielu kont. Osoby szukające alternatywy dla banku Polski numer konta. Aplikacja mobilna. Płatności kartą. BLIK. Apple Pay. Google Pay. I wiele innych funkcji, których często brakuje w tradycyjnych bankach. Czym jest ZEN PRO? Obecnie największy nacisk firma kładzie na rozwój planu PRO. I szczerze mówiąc to właśnie ten plan wydaje mi się najciekawszy. Dlaczego? Ponieważ oprócz klasycznych funkcji finansowych otrzymujemy: ✅ ZEN PRO Card ✅ Cashback ✅ Strefę Nagród ✅ Odłamki i Kamienie ✅ Przedłużoną gwarancję ✅ Ochronę zakupów Odłamki i Kamienie. O co chodzi? To jedna z ciekawszych nowości. Płacąc kartą ZEN PRO zbierasz: Odłamki Z nich budujesz: Kamienie A następnie Kamienie możesz wymieniać na nagrody oraz zwroty środków. Można powiedzieć, że jest to rozbudowany system moneyback i nagród. Im częściej korzystasz z ZEN, tym szybciej budujesz kolejne Kamienie. Możesz przekazywać Kamienie znajomym i ich polecać do aplikacji, [b]ale aby mieli darmowe PRO należy pamiętać o kodzie KBZEN [/b] Tak. ZEN dodał funkcję społecznościową. Możesz przekazywać Kamienie innym użytkownikom i pomagać im szybciej budować kolejne nagrody. Działa również system Odłamków Synergii oraz Odłamków Wdzięczności. To dość nietypowe rozwiązanie, którego nie spotkałem wcześniej w innych aplikacjach finansowych. Cashback To nadal jedna z najmocniejszych stron ZEN. Niektóre programy cashback wymagają czekania tygodniami na wypłatę. ZEN stawia na szybkie rozliczenia i współpracuje z setkami partnerów. Dla osób regularnie robiących zakupy online może to być bardzo przyjemny dodatek. Przedłużona gwarancja Kupujesz: ? telefon ? laptop ? telewizor ? konsolę ?️ elektronikę I płacisz kartą ZEN. W zależności od planu możesz otrzymać nawet dodatkową ochronę gwarancyjną. To jedna z tych funkcji, o których wiele osób zapomina, a później okazuje się bardzo przydatna. Kryptowaluty i ZEN Dla mnie osobiście to jeden z najważniejszych powodów korzystania z tej aplikacji. ZEN jest bardzo przyjazny kryptowalutom. Może ułatwić: • wpłaty na giełdy, • wypłaty z giełd, • zarządzanie środkami pomiędzy fiat i krypto, • codzienne korzystanie z pieniędzy pochodzących z inwestycji. Dla wielu osób jest to wygodniejsze rozwiązanie niż korzystanie wyłącznie z tradycyjnego banku. Dostępne plany Free 0 zł miesięcznie. PRO Promocyjnie: **9,99 zł miesięcznie** Standardowa cena jest wyższa, dlatego warto wykorzystać okres promocyjny. Moja opinia o ZEN ZEN nie jest zwykłym kontem bankowym. To bardziej połączenie: ✔ konta wielowalutowego, ✔ karty płatniczej, ✔ aplikacji cashback, ✔ narzędzia przyjaznego kryptowalutom, ✔ programu nagród, ✔ dodatkowej ochrony zakupów. Jeżeli korzystasz z kryptowalut, robisz dużo zakupów online albo po prostu lubisz nowoczesne rozwiązania finansowe, zdecydowanie warto przetestować tę aplikację. Załóż konto ZEN ? Kod promocyjny: **KBZEN** ↳ https://www.zen.com/pl/ Korzystam z ZEN od dłuższego czasu i obecnie jest to jedna z aplikacji finansowych, których używam najczęściej zarówno do codziennych płatności, jak i operacji związanych z kryptowalutami. RE: ZEN - Fintech przyjazny kryptowalutom - Daarioo - 13-03-2024 23:03 Założyłem sobie tą aplikację głównie do zasilania konta na Binance środkami. Z początku byłem zadowolony, gdyż Binance chciał wypromować ten sposób i nie było żadnych ekstra oplat. Obecnie jest to 1% od wartości wpłacanej kwoty. Więc jak np. chciałem wpłacić 10k zł to pobierał mi za tę usługę 100 zł i Uważam że to bardzo duzo. Wolę robić przelewy z revoluta w euro bo wtedy opłata wynosi tylko 1 euro niezależnie ile wpłacam. RE: ZEN - Fintech przyjazny kryptowalutom - marek505 - 14-03-2024 12:55 (13-03-2024 23:03)Daarioo napisał(a): Założyłem sobie tą aplikację głównie do zasilania konta na Binance środkami. Z początku byłem zadowolony, gdyż Binance chciał wypromować ten sposób i nie było żadnych ekstra oplat. Obecnie jest to 1% od wartości wpłacanej kwoty. Więc jak np. chciałem wpłacić 10k zł to pobierał mi za tę usługę 100 zł i Uważam że to bardzo duzo. Wolę robić przelewy z revoluta w euro bo wtedy opłata wynosi tylko 1 euro niezależnie ile wpłacam. Zgadzam się, jednak to wszystko zależy, opłata między 0.5 a 1% nie jest dużą opłatą, za transfer natychmiastowy. Aktualnie wypłaty z Binance na ZEN masz totalnie bez opłat. No i warto w tych czasach, gdzie się wszystko szybko zmienia jakąś posiadać alternatywę. |