Payeer - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Inne (/Forum-Inne-334) +---- Wątek: Payeer (/Temat-Payeer-176708) |
Payeer - Dragon1515 - 29-02-2024 10:40 Nie wiem czy Dobry dział czy jak.... Ale potrzebuje pany porady od jakiegos czasu zbieram cos tam w kryptowalutach jest to juz fajny grosz na mikroplatnosciach na koncie faucetpay.... jak to spienieżyć na przelew bankowy? co polecacie? myslalem nad pełna weryfikacja payerr zrobieniem karty i z racji pracy codziennie jestem w DE i wybieranie w Euro... jak by to ująć nie interesują mnie ZŁ ze wzgledu na bananową wartośc obecnie przez naszego Jastrzębia wśród jastrzebi RE: Payeer - 4sebastian2 - 29-02-2024 11:29 Ja bym sugerował wypłacać przez jakąś giełdę typu binance.Tam masz tyle opcji wypłaty w euro ,dolarach czy czym tam chcesz że napewno coś znajdziesz.No chyba że chcesz to zrobić bardziej anonimowo tylko wtedy licz się z tym że prowizja większa. RE: Payeer - xdax1 - 29-02-2024 12:49 Z payeera korzystam od dawna na zweryfikowanym koncie, ale nigdzie nie widzę tam opcji karty. Głównie służy mi właśnie do przyjmowania jakiś krypto a potem wymieniam tam wszystko na LTC aby prowizje była jak najmniejsze. Litecoin wysyłam na binance/coinbase lub możesz na revoult prawdopodobnie też (tego nie sprawdzałem, ale tam też masz kartę, obsługę krypto i wiele walut fiducjarnych). |