BIGCASHWEB.COM - proste 5$. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: BIGCASHWEB.COM - proste 5$. (/Temat-BIGCASHWEB-COM-proste-5-176676) |
BIGCASHWEB.COM - proste 5$. - 4sebastian2 - 19-02-2024 15:12 Siemanko wrzucam sposób/poradnik jak w prosty sposób zdobyć 5$ na paypal. Całość zajmuje kilka minut,a czas deklarowany do wypłaty na konto to 1-8h. (ja dostałem po 1.5h około niżej wrzucę screen) Nie znalazłem podobnej wstawki więc komuś się może przydać do innych ofert. Co jest potrzebne żeby skorzystać z promki? -Konto paypal -Konto gmail -karta debetowa na której nie mamy żadnych srodków,bądź mamy jakieś grosze. Ja polecam wirtualke z revo,później mozna usunąć od razu. (a jeszcze od siebie dodam ,że jak ktoś szuka nielimitowanych darmowych wirtualek z przypisanym nr konta to polecam payZ,ale nie wrzucam zadnych linków bo nie o tym,kto chce to znajdzie) Czyli jedziemy Krok 1.Wchodzimy na stronkę https://bigcashweb.com 2.Klikamy Join Now $ Start Earning 3.Zakładamy konto za pomocą gmail.(niestety nie ma opcji innej poczty.) 4.Szukamy offerwall myChips i oferty HBO na rok.(dla osób które lizneły ofert GPT wiedzą ze ta oferta to złoto i płaci) 5.Klikamy ofertę i przechodzimy do zakupu subskrybcji na rok. (Hbo nie ma jakiś specjalnych restrykcji jeżeli chodzi o potwierdzanie maili itp więc możemy podać zmyślone dane. Ważne tylko by imię i nazwiosko zgadzało się z danymi na karcie.) 6.Wybieramy roczną subskrybcje i przechodzimy do płatności. 7.Podajemy dane wygenerowanej karty.(pamiętamy zeby nie było na niej środków,no chyba że serio potrzebne nam hbo na rok XD) HBO pobiera opłatę 0.00 w celu weryfikacji i to tyle Mychips zalicza ofertę w około minutę a środki które otrzymamy w punktach czyli 940 coins możemy wypłacić. Dlatego fajnie zrobić z refa bo za 1000 coins jest 5$. Co do wypłaty to wchodzimy w giftcards,wybieramy opcje cash i wypłacamy. Tak na marginesie jeszcze dodam ,że żeby otrzymać płatność trzeba wejść w link który wysyłają na maila paypal podanego do wypłaty. Ten mail przychodzi jak już wypłaca czyli jeśli tego nie potwierdzimy to nie wpadnie $$. To tyle dzięki. BIGCASHWEB.COM - proste 5$. - Etinovsky - 21-02-2024 04:35 Mordeczko, MyChips niestety nie ma HBO w swojej ofercie Wysłane z mojego CPH1941 przy użyciu Tapatalka RE: BIGCASHWEB.COM - proste 5$. - Nightmer22 - 21-02-2024 08:46 Akcja z HBO już zakończona niestety BIGCASHWEB.COM - proste 5$. - Hybrid1990 - 21-02-2024 08:58 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |