Revolut - 125PLN cashbacku + 50PLN za quiz. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +--- Wątek: Revolut - 125PLN cashbacku + 50PLN za quiz. (/Temat-Revolut-125PLN-cashbacku-50PLN-za-quiz-176303) |
Revolut - 125PLN cashbacku + 50PLN za quiz. - rayden - 15-11-2023 17:23 Oferuję cashback w wysokości 125PLN + pomoc w rozwiązaniu quizu, który da około 50PLN w zamian za rejestrację z mojego linku polecającego Revolut. Na ten moment mam 4 miejsca. Czas wykonana wszystkich kroków do 5 grudnia. Aby otrzymać cashback należy: 1) Zarejestrować się z mojego linku polecającego i zrobić KYC. 2) Wpłacić pieniądze na konto przy użyciu karty debetowej lub przelewu bankowego. 3) Zamówić kartę fizyczną. 4) Dokonać 3 zakupów, każdy z nich o minimalnej wartości 15PLN. Po spełnieniu określonych warunków cashback wysyłam w ciągu kilku dni. Z konta można będzie oczywiście dalej korzystać bezpłatnie, jednak jak ktoś nie chce, może od razu konto zamknąć. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na PW aby dogadać szczegóły. |