Lista map zombie w Black Ops - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Lista map zombie w Black Ops (/Temat-Lista-map-zombie-w-Black-Ops-17628) |
Lista map zombie w Black Ops - mikolaj90 - 05-12-2010 12:51 Siema Mam problem. Przeszedłem Black Opsa ( na ps3) i odblokowała mi się jedna mapa zombie. Miałem zablokowaną jeszcze jedną i wpisałem kod, żeby odblokowały mi się wszystkie. Łącznie jest ich 3. Ale gdy wszedłem w ranking, to jest on pokazany na 7 map ! Kod wpisałem taki: 3ARC UNLOCK - odblokowuje on wszystkie misje zombie itp... Ranking jest na takie mapy: KINO DER TOTEN - Mam odblokowaną "PIĄTKA" ("FIVE") - Mam odblokowaną OP. SZTYWNIAK - Mam odblokowaną NACHT DER UNTOTEN - Nie mam takiej odblokowanej VERRUCKT - Nie mam takiej odblokowanej Shi No Numa - Nie mam takiej odblokowanej Der Riese - Nie mam odblokowanej Nie wiem w czym jest problem, ale jeżeli ktoś wie proszę o pomoc. Pozdro |