GoldSaver.pl - inwestycja w złoto już od 50zł! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: GoldSaver.pl - inwestycja w złoto już od 50zł! (/Temat-GoldSaver-pl-inwestycja-w-zloto-juz-od-50zl-176237) |
GoldSaver.pl - inwestycja w złoto już od 50zł! - sovka - 26-10-2023 08:33 Witaj, znalazłem ciekawą stronę która oferuje inwestycje w złoto dla każdego. Próg wejścia to 50zł, inwestujemy aż nie uzbieramy całej sztabki tj. 31,1g (1 uncja). Po uzbieraniu 1 uncji sztabkę można odebrać osobiście lub za pomocą kuriera. Myśle, że w dzisiejszych niepewnych czasach to ciekawa alternatywa dla Twoich oszczędności. Więcej informacji znajdziesz na stronie: https://goldsaver.pl/ Przy skorzystaniu z mojego reflinka otrzymujesz bonus na start 100zł a ja 20zł, tak więc zachęcam: https://goldsaver.pl/kod/V59KN5 kod: V59KN5 Dodam, ze sam dopiero dzisiaj w to wszedłem a każda inwestycja niesie za sobą ryzyko. Tak wiec baw się. Inwestuj mądrze! RE: GoldSaver.pl - inwestycja w złoto już od 50zł! - marek505 - 06-11-2024 11:06 Siemanko, chciałem opisać temat na foum, ale widzę, że już jest. Jakie masz wnioski ze współpracy z tą firmą, nazbierałeś/aś już całą uncję? Mnie już dużo nie brakuje Warto byłoby też coś więcej napisać na temat Goldenmark i ich programie Goldsaver Moje spostrzeżenia na temat Goldsaver i Goldenmark Ostatnio natknąłem się na interesujący sklep internetowy o nazwie Goldsaver. Co ciekawe, Goldsaver jest częścią tej samej grupy kapitałowej co Goldenmark, który jest jednym z czołowych dostawców metali szlachetnych w Polsce. W skrócie, kiedy dokonujesz wpłaty w Goldsaverze, faktycznie kupujesz fizyczne złoto za pośrednictwem spółki Goldsaver w Goldenmark. Tak więc, jeśli zdecydujesz się na zakup 1 uncji złota (31,1 g), możesz osobiście odebrać swoją sztabkę w jednym z salonów Goldenmark, które znajdują się w ponad 20 miastach w Polsce. Goldenmark w liczbach 13 lat działalności na rynku 24 salony w największych Polskich miastach 500 tysięcy sprzedanych uncji fizycznego złota mapka tutaj - https://goldsaver.pl/pl/o-nas Zaufanie i Bezpieczeństwo w Świecie Inwestycji w Dobra Lokacyjne W świecie inwestycji, zaufanie to podstawa. Szczególnie gdy mówimy o dobrach lokacyjnych, które są jednym z najbardziej pożądanych aktywów przez inwestorów na całym świecie. Właśnie dlatego postanowiłem przyjrzeć się bliżej firmie Goldenmark, która zdobyła moje zaufanie w tej branży. Bezpieczeństwo na pierwszym miejscu Goldenmark nie zostawia niczego przypadkowi. Współpracując wyłącznie z renomowanymi dostawcami, takimi jak C-Hafner z Niemiec, United States Mint z USA czy Rand Refinery z RPA, zapewniają, że metale szlachetne w ich ofercie są najwyższej jakości. Co więcej, oferowane przez nich diamenty są certyfikowane przez globalne instytucje, co dodatkowo buduje zaufanie. Ale to nie wszystko. Goldenmark dba także o miłośników sztuki, budując ofertę w oparciu o trwałe relacje z uznanymi artystami. Kolejnym elementem, który wzbudził moje zaufanie, jest fakt, że każda sztabka sprzedawana w Goldsaverze posiada własny certyfikat autentyczności. To nie tylko dowód na to, że inwestujesz w prawdziwe złoto, ale także gwarancja, że w razie potrzeby możesz sprzedać swoją fizyczną sztabkę złota z powrotem do Goldenmark. Relacje między Goldsaver a Goldenmark To, co mnie zaskoczyło, to bliska relacja między sklepem internetowym Goldsaver a Goldenmark. Okazuje się, że obie firmy należą do tej samej grupy kapitałowej. Kiedy inwestujesz w złoto za pośrednictwem Goldsavera, faktycznie dokonujesz zakupu fizycznego kruszcu od Goldenmark. Dzięki temu mechanizmowi, ilość złota w posiadaniu Goldsavera zawsze odpowiada (lub jest większa) ilości złota sprzedanego klientom. A jeśli zastanawiasz się, jak odebrać swoje złoto, to jest kilka opcji. Możesz odwiedzić jeden z salonów Goldenmark w ponad 20 polskich miastach, skorzystać z automatu paczkowego lub zamówić kuriera. A jeśli kiedykolwiek zdecydujesz się sprzedać swoje złoto, Goldenmark jest gotowy, aby je od Ciebie odkupić. RE: GoldSaver.pl - inwestycja w złoto już od 50zł! - TakieŻycie - 06-11-2024 20:25 Robiłem kiedyś sporo w transporcie i w ramach porady mogę Wam powiedzieć że jeśli chcecie odebrać sztabkę to zróbcie to osobiście a nie kurierem - firmy kurierskie maja limity wartości przesyłek które przekroczycie zamawiajac sztabkę złota, w przypadku zagubienia przesyłki lub nawet kradzieży możecie dostać tylko górny próg ubezpieczenia pod warunkiem że nadawca w ogóle ja ubezpieczy a jeśli się okaże że w przesyłce była sztabka złota i przekroczyliście dozwoloną wartość do wysyłki równa się to z towarem zabronionym czyli reklamacja odrzucona. Bezpieczniej będzie odebrać osobiście. |