Opłacalność inwestowania w krypto - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: Opłacalność inwestowania w krypto (/Temat-Oplacalnosc-inwestowania-w-krypto-176151) |
Opłacalność inwestowania w krypto - kprg - 30-09-2023 08:04 Witam! Patrząc jak NFT mocno upadły (co mnie wcale nie dziwi) to zastanawiam się, jak wygląda sytuacja z kryptowalutami? Czy jest sens próbować zarobić coś na nich, czy jednak nie? RE: Opłacalność inwestowania w krypto - kniew - 01-10-2023 12:31 jest sens kupować za pieniądze które możesz przeznaczyć na stracenie, trzymać i być może w przyszłości miło się zaskoczyć RE: Opłacalność inwestowania w krypto - cezar78 - 03-02-2024 00:15 No jasne że się opłaca, szczególnie że zaraz będzie hossa RE: Opłacalność inwestowania w krypto - kniew - 10-02-2024 10:05 będzie albo nie będzie jak wszyscy się tej hossy po halvingu spodziewają to może być tak, że jest już uwzględniona w obecnej wycenie... RE: Opłacalność inwestowania w krypto - SuperPartners.pl - 21-04-2024 16:39 Opłaca się jeśli inwestujesz w długim terminie i wiesz że możesz przez jakiś czas być na minusie 50-70%. Jak masz horyzont 2-3 letni i bierzesz pod uwagę cykliczność, to prawie na pewno zarobisz. RE: Opłacalność inwestowania w krypto - neveraskmyname - 01-05-2024 12:05 trzeba też uwzględnić, że może nadejść sądny dzień i toto stanie się bezwartościowe... zdecydowanie lepiej korzystać z dobrodziejstw crypto na ile się da, ale bez topienia wielkich środków. RE: Opłacalność inwestowania w krypto - dinka7 - 13-06-2024 16:49 Zainwestuj w daną kryptowalutę pieniądze na które możesz pozwolić sobie na strate i zapomnij o niej na długie miesiące RE: Opłacalność inwestowania w krypto - Agik - 07-08-2024 12:03 Ja jestem team krypto bo kosmiczne wyniki tylko tam. Ryzyko duże ale jak będziesz się poruszał w najpopularniejszych kryptowalutach to na dzień dzisiejszy ryzyko nie jest mega duże. Jeśli nie chcecie jednak pakować w to większości swoich oszczędności, polecam po prostu kupić sztabki srebra, ewentualnie palladu https://srebroizloto24.pl/kategoria-produktu/pallad/sztabki-z-palladu/ Które sa jedną z bezpieczniejszych inwestycji. I długoterminowo na pewno nie stracą. |