Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Proxy, nie dziala… - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116)
+---- Dział: Informatyka (/Forum-Informatyka-121)
+---- Wątek: Proxy, nie dziala… (/Temat-Proxy-nie-dziala%E2%80%A6-176062)

Proxy, nie dziala… - setineq - 28-08-2023 15:00

Czesc, mam problem z proxy. Korzystam z 922proxy socks5 przez ich program. Kiedy połączę sie z proxy i sprawdzam na whatsmyip/whoer moje IP pokazuje te z proxy ale jak odświeże po 10-15 sekundach pokazuje juz moje IP.
Mial ktos moze taki problem albo wie jak go rozwiązać? Probowalem tez inne proxy przez proxifiera i jest to samo…
Mam win10 świeżo po formacie

RE: Proxy, nie dziala… - growmi - 29-08-2023 11:03

Ten dostawca to resseler i konkretny syf , absolutnie nie polecam ich IP

RE: Proxy, nie dziala… - setineq - 29-08-2023 14:54

(29-08-2023 11:03)growmi napisał(a):  Ten dostawca to resseler i konkretny syf , absolutnie nie polecam ich IP

dzięki ale niestety to nie rozwiązuje mojego problemu Big Grin

RE: Proxy, nie dziala… - growmi - 29-08-2023 14:55

to problem z konfiguracją proxifiera porty na których masz ruch sieciowy nie obsługuje ten gówniany serwis proxy Smile , zainstaluj jakąś przeglądarkę antidetect i tam wprowadź dane

RE: Proxy, nie dziala… - holdi - 09-04-2025 11:51

Pytanie do bardziej ogarniętych – czy opłaca się brać serwer z administracją? Chcemy postawić jeden, głównie do plików i dostępu zdalnego, ale nie mamy za bardzo nikogo do ogarniania tego.

RE: Proxy, nie dziala… - Agik - 09-04-2025 13:17

Jak nie masz nikogo na etacie, kto siedzi w IT, to taki serwer z administracją potrafi sporo załatwić. Przynajmniej nie musisz się martwić, jak coś siądzie. Wszystko zależy od ceny, ale często wychodzi taniej niż mieć kogoś na umowie. Plus, masz kogo zapytać, jak trzeba coś zmienić czy skonfigurować. Na stronie https://itsky.cloud/cart/support-it/ masz taki typ usług – można podejrzeć, co konkretnie obejmuje wsparcie.