![]() |
Superbet Ultimate Squad - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: Superbet Ultimate Squad (/Temat-Superbet-Ultimate-Squad-176017) Strony: 1 2 |
Superbet Ultimate Squad - Mati684 - 17-08-2023 23:26 Witam Pojawiła się nowa aplikacja od Superbet. Ultimate Squad - gra w której możemy wygrać prawdziwa gotówkę od Superbet. Bodajze tygodniowa pula to 13500zl !! O co chodzi? Pobieramy aplikacje Ultimate Squad a następnie wypełniamy dane i się rejestrujemy. Wpisujemy kod polecający i otwieramy paczkę z kartami. A potem to już z górki czyli budujemy swój skład i gramy w czasie rzeczywistym - liga Angielska. Dodatkowo za codzienne logowania dostajemy monety za które możemy kupić paczki z kartami - potem możemy je wystawiać na aukcji itp zapowiada się ciekawie tym bardziej ze jest to zupełnie darmowa gra. Poniżej kod polecający i link do pobrania aplikacji. Zarejestruj się w Ultimate Squad za pomocą kodu 'VW657' i otrzymaj 500 monet! Ultimate Squad to miejsce, w którym futbol spotyka się z otwieraniem paczek, a co rundę odbywają się darmowe turnieje. Zbuduj swój zespół, ustaw skład, pnij się w górę tabeli liderów i wygrywaj nagrody pieniężne. Zagraj Ultimate Squad teraz: https://superbetro.app.link/app/referfriends/VW657 Czysty link : https://theultimatesquad.com/ Do admina - jeżeli zły dział proszę o przeniesienie a nie kasowanie tematu RE: Superbet Ultimate Squad - Mati684 - 21-08-2023 22:53 Druga kolejka Ligi Angielskiej za nami ! Pierwsze podejście moje w tej grze niezbyt udane - 32pkt zdobyte - w następnej mam nadzieje ze będzie więcej ! Kod do grania razem we wspólnej lidze : Join my Ultimate Squad league '3 kolejka' with code JU7675 or tap the link below: https://superbetro.app.link/app/invitationalleague/JU7675 ![]() Moj skład na 3 kolejkę - ale chyba bede jeszcze coś zmieniać ![]() Kto nie bierze udziału zapraszam do rejestracji Zarejestruj się w Ultimate Squad za pomocą kodu 'VW657' i otrzymaj 500 monet! Ultimate Squad to miejsce, w którym futbol spotyka się z otwieraniem paczek, a co rundę odbywają się darmowe turnieje. Zbuduj swój zespół, ustaw skład, pnij się w górę tabeli liderów i wygrywaj nagrody pieniężne. Zagraj Ultimate Squad teraz: https://superbetro.app.link/app/referfriends/VW657 RE: Superbet Ultimate Squad - WksZawisza1946 - 22-08-2023 16:25 Skąd te monety brać twoi pilkarze sporo kosztują i dlaczego mam lukaku w składzie jak on gra gdzie indziej ![]() RE: Superbet Ultimate Squad - Mati684 - 23-08-2023 07:51 (22-08-2023 16:25)WksZawisza1946 napisał(a): Skąd te monety brać twoi pilkarze sporo kosztują i dlaczego mam lukaku w składzie jak on gra gdzie indziej Hmm lukaku z tego co pamietam był wypożyczony z interu do Chelsea i nadal jest ( chyba ze już wrócił i szuka nowego klubu? ) - wystaw go na sprzedaż i coś innego kup. Ja monety uzbierałem robiąc flipy - pare paczek kupiłem i trafiłem Haalanda 2 razy jednego sprzedałem i potem kupowałem na rynku jakieś karty i sprzedawałem drożej ![]() Zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie w tej kolejce bo ciężko przewidziec kto jak zagra i ile bramek strzeli. Na pewno ważne jest dodanie do zawodnika opaski kapitana a do innego złotego buta bo opaska podwaja zdobyta ilość punktów zawodnika a złoty but podwójne punkty daje za strzelenie gola przez zawodnika Gierka ciekawa bo przede wszystkim darmowa - a monety idzie uzbierać tez za codzienne logowanie się i bodajze za któreś miejsce w lidze RE: Superbet Ultimate Squad - Dragonjuve - 23-08-2023 10:09 Witam a jak przy rejestracji wpisać numer telefonu bo pisze ze ma mieć 10 lub 11 znaków a numer ma 9 RE: Superbet Ultimate Squad - Mati684 - 23-08-2023 10:21 (23-08-2023 10:09)Dragonjuve napisał(a): Witam a jak przy rejestracji wpisać numer telefonu bo pisze ze ma mieć 10 lub 11 znaków a numer ma 9 Z tego co pamietam chyba 0 trzeba dopisać na początku RE: Superbet Ultimate Squad - Gremquen - 23-08-2023 10:30 (23-08-2023 10:09)Dragonjuve napisał(a): Witam a jak przy rejestracji wpisać numer telefonu bo pisze ze ma mieć 10 lub 11 znaków a numer ma 9albo 48 na poczatku ![]() RE: Superbet Ultimate Squad - WksZawisza1946 - 23-08-2023 14:12 48 na początku musisz dopisać. Szkoda ze jezus nie gra bo ma kontuzje. ![]() A i zapraszam do wspólnej ligi JS3568. Gierka fajna bo nie koniecznie haland czy salah postrzelają gole jak mkze to zrobić np mitoma czy Bowen A nawet w niespodziankach może karta za 100monet dać więcej pkt niż za 2000tys monet. RE: Superbet Ultimate Squad - zelma29 - 29-08-2023 12:48 Czy jak mam konto na superbet zbanowane to na tym dam rade sie zarejestrowac? RE: Superbet Ultimate Squad - krocze_szatana - 29-09-2023 06:28 (29-08-2023 12:48)zelma29 napisał(a): Czy jak mam konto na superbet zbanowane to na tym dam rade sie zarejestrowac?Wątpię bo wygraną później otrzymujesz na superbet i musisz ją jeszcze obrócić Robimy jakąś ligę forumową? |