[Poradnik] FileSonic - ZA DARMO ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Poradnik] FileSonic - ZA DARMO ! (/Temat-Poradnik-FileSonic-ZA-DARMO-17601) Strony: 1 2 |
[Poradnik] FileSonic - ZA DARMO ! - Twixek - 04-12-2010 21:19 Witam ! Na początku pewnie będziecie zniechęceni (nawet przed pobraniem poradnika bo myślicie, że jest dużo roboty..., lecz wcale tak nie jest - zresztą sami ocenicie, w końcu poradnik jest 100% darmowy) (Chciałbym powiedzieć, że poradnik jest jedyny w swoim rodzaju, przedstawia sposób, dzięki któremu nie musimy uploadować plików a mamy takie zarobki !! Nie możliwe ? Sprawdź ! Poradnik jest darmowy !) Chciałbym podzielić się z Wami poradnikiem, który umożliwi Wam szybki, duży i łatwy sposób na zarobek ! Nie wierzycie ? Ja dzięki temu poradnikowi (1 część) w pierwszy dzień zarobiłem 1.85$ a w drugi 2.5$ poświęcając max. 40 minut ! Jedyne wymaganie, żeby otrzymać poradnik to rejestracja z mojego reflinka ! Po rejestracji proszę napisać w poście przez jaki nick się zarejestrowaliście... Jeżeli będę widział, że wszystko okey wyślę Wam na PW link do pobrania [klik] REFLINK [klik] Gwarantuje wysokie zarobki ! RE: [Poradnik] FileSonic - ZA DARMO ! - Mataz - 04-12-2010 21:21 Czy to jest metoda polegająca na remote upload ? RE: [Poradnik] FileSonic - ZA DARMO ! - Twixek - 04-12-2010 21:29 @Mataz Tak, lecz to nie jest napisane 2 zdania tylko poradnik (część 1 i 2) mają po 5 stron. Jest kilkanaście screen'ów, i wszystko wyjaśnione RE: [Poradnik] FileSonic - ZA DARMO ! - Jose - 21-12-2010 19:49 Zarejestrowałem sie z twojego reflinka, przez nick Pawel3874. ([email protected]) RE: [Poradnik] FileSonic - ZA DARMO ! - dawid327 - 21-12-2010 23:32 zarejestrowałem się z refa nick- dawid327 ([email protected]) poproszę o poradnik . RE: [Poradnik] FileSonic - ZA DARMO ! - norek - 22-12-2010 13:20 Ja też się zarejestrowałem na nick dawwwwq ([email protected]), wysłałeś mi linki do poradnika, ale napisali zostały one skasowane z serwera, jak możesz jeszcze raz wrzucić RE: [Poradnik] FileSonic - ZA DARMO ! - Jose - 22-12-2010 13:26 ja nie dostałem poradnika!! Jak byś mógł to wyślij jeszcze raz. RE: [Poradnik] FileSonic - ZA DARMO ! - paaczek - 23-12-2010 03:54 Również się zarejestrowałem przez lucjuszbelzebub proszę o linka RE: [Poradnik] FileSonic - ZA DARMO ! - Jose - 23-12-2010 18:19 czekam na moj poradnik już peic dni i nic RE: [Poradnik] FileSonic - ZA DARMO ! - kuba13 - 23-12-2010 22:40 zarejestrowałem się nick:kuba13 [email protected] |