![]() |
Zlecę znalezienie klienta na skin do cs go - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlecę znalezienie klienta na skin do cs go (/Temat-Zlece-znalezienie-klienta-na-skin-do-cs-go-175978) |
Zlecę znalezienie klienta na skin do cs go - TakieŻycie - 06-08-2023 14:08 Witam, tak jak w temacie szukam swego rodzaju "pośrednika" mam do sprzedania skin do cs go konkretnie nóż o wartości rynkowej wachającej sie między 2600-2700zł. Moim celem jest sprzedaż go za realną gotówkę poza Steam. Cena minimalna za jaką sprzedam nóż to 1600zł i tutaj pojawia się możliwość zarobku dla pośrednika. Każdą kwotę powyżej 1600 dzielimy między sobą na pół. Dla przykładu znajdziesz osobę i uhandlujesz z nią że kupi nóż za 1900 wtedy zarabiasz 150zł a jesli uhandlujesz 2200zl wtedy 300zł ląduje do Ciebie, proste prawda? Jedyny mój wymóg to znalezienie zdecydowanego klienta który zapłaci pierwszy, przelewem. Ty znajdujesz klienta w dowolny sposób i ustalasz cenę -> klient robi mi przelew -> Ja przesylam mu skina na steam za pomocą wymiany -> Ja wysyłam Ci Twój udział pieniężny za pomocą przelewu. Więcej szczegółów oraz zdjęcia przedmiotu podeślę na pw. RE: Zlecę znalezienie klienta na skin do cs go - TakieŻycie - 11-08-2023 09:12 Podbijam RE: Zlecę znalezienie klienta na skin do cs go - TakieŻycie - 13-08-2023 00:52 Sprzedane, do zamknięcia Zlecę znalezienie klienta na skin do cs go - Hybrid1990 - 13-08-2023 07:50 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |