Publikacja postów na FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Publikacja postów na FB (/Temat-Publikacja-postow-na-FB-175866) |
Publikacja postów na FB - lijon - 14-07-2023 11:59 Od zawsze podczas przeglądania swojego prywatnego konta FB mogłem otworzyć w nowej karcie stronę z moim fanpage i w międzyczasie publikować tam posty jako strona FB. Niestety od jakiegoś czasu facebook wymusza abym przełączył się na konto strono, wtedy automat mnie przelogowywuje na konto mojej strony. Jest to o tyle uciążliwe, że administruje kilkoma stronami i muszę dla każdej osobno się przełączać na każdą z nich i dzieje się to na wszystkich stronach. Nie mam możliwości publikować postów na moich FanPageach z poziomu mojego konta prywatnego. Idzie temu jakoś zaradzić? Edit: Miałem juz tak kiedyś i wtedy wystarczyło wejść na stronę główną FanPage, poszukać kafelka z 3 kropkami, wejść w niego i wybrać powróć na stary typ strony. Teraz niestety tej opcji nie widzę. |