Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Rejsy, Europa, Stany - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Rejsy, Europa, Stany (/Temat-Rejsy-Europa-Stany-175688)

Rejsy, Europa, Stany - Twardeambicje - 28-05-2023 22:01

Witajcie, chciałbym się poradzić. A więc od podstaw. Na stronach inwestycyjnych. Poznałem parę, która Promuje rejsy. 2 tygodnie temu wróciłem z rejsu po morzu śródziemnym. Statek z MSC Mega, 3 letni. A koszt 7 dniowy dla 2 osób. To 1600 dolarów! A można było taniej. Ale jeszcze wtedy nie wiedziałem. Chciałbym zacząć promować i pomagać w organizacji rejsów z tym przewoźnikiem. Niestety MSC wycofało się z Polski. Więc potrzebne jest konto zagraniczne. Ale to nie problem ponieważ mieszkam w Berlinie. Strona na której działam. Działa poprzez prenumerate z MSC. Czyli wpłacając 100 dolarów co miesiąc, firma dokłada Tobie 100 dolarów premii. A wiec Planujesz rejs za rok. Co miesiąc wpłacasz 100 dolarów. Rejs kosztuje 2.400. W 12 miesięcy masz rejs. 1200 dolarów wkładu. + 1200 dolarów premii. Chciałbym robić jako pośrednik za % od organizacji. Myślicie, ze to może się udać? Mam zdjecia z statu i chce zrobić klip reklamowy.

RE: Rejsy, Europa, Stany - growmi - 29-05-2023 08:37

Pomysł fajny ale te informacje o premii są potwierdzone ? bez tego to nie bardzo by się sprawdziło.