Zarabianie na FB - wypłata problem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na FB - wypłata problem (/Temat-Zarabianie-na-FB-wyplata-problem-175597) |
Zarabianie na FB - wypłata problem - sony25 - 04-05-2023 11:16 Cześć. Ktoś zarabia na fb? Bo mam pytanie co do wypłat. Mam uzbierane takie sumy. Wypłata na paypal. Ale nic się nie ruszyło. Od marca wisi tak jak widać. Oczywiście znalazłem informację o wypłacie: Płatności są przekazywane na powiązane konto płatnicze dopiero po zgromadzeniu minimalnej kwoty przychodu. W zależności od produktu próg ten może wynosić 25 USD lub 100 USD. W przypadku organizacji dobroczynnych spoza Stanów Zjednoczonych próg ten może wynosić 100 USD, 100 GBP lub 100 EUR. Uzbierałem 139$. W każdej uzbieranej miesięcznej sumie jest zapis o miesięcznym podlicaniu. Np kwiecień. Przetwarzanie zakończone! These earnings are estimated to be paid on 23 maja 2023. I teraz jak to rozumieć? Że, 23 maja moje konto osiągnie saldo 139$ a przez to będę miał zaliczony próg wypłaty? RE: Zarabianie na FB - wypłata problem - sony25 - 22-05-2023 19:24 Dzisiaj zapłacili Czyli było jak podejrzewałem, że się suma musiała zsumować. Zarabianie na FB - wypłata problem - Hybrid1990 - 22-05-2023 20:36 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |